Eurovision Song Contest (официјална тема)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.683
Поени од реакции
18.952
Од телевоутингот Хрватска ли победи? Мислам дека тие имаа најмногу поени.

ЕВРОвизија се вика манифестацијата, не ЏЕНДЕРвизија. При претставувањето на на знамињата, излезе со знаме од непостоечка држава. Сега таму нека одржи догодина Евровизија, да видиме кај ќе биде.
Добро бе човек со сила се прајте??? Па 90 % е така на евровизија.
Барем овој имаше и глас и изведба.
Ако ви сметаат толку тие пропаганди шо кур ги гледате јас не знам.
Едните биле сатани, другите педери, третите голи биле ... Не гледајте и поштедете се, едноставно е
Автоматски споено мислење:

E, samo sto se prais slepa pri zdrav razum. Pogledni sto pravat so mali deca u Kanada i Amerika, hormonski terapii na 8 godisna vozrast zaso ucitelkata im e nebinarna i gi hrani so sranja na vozrast na koja ne znaat kolki se 2 plus 2. Ogromen problem e vakvata propaganda, ne se prai naudrena, ili pa da imas dete ko ovaa mentalnava nebinarna od Irska pa togas da sfatis sto ti se zboruva. Nedaj boze, ali mn me nerviraat vakvi ko tebe sto mizat na vakvi sranja.
Лелеееее дајте бе, за нумерата е натпреварувањето, за тоа и дебатираме, не мешајте баби и жаби.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.612
Поени од реакции
7.743
80% жени, ама во око им падна Швајцарецот зошто носел сукња.
Е добро, под сукњата имаше шорц. :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Добро бе човек со сила се прајте??? Па 90 % е така на евровизија.
Барем овој имаше и глас и изведба.
Ако ви сметаат толку тие пропаганди шо кур ги гледате јас не знам.
Едните биле сатани, другите педери, третите голи биле ... Не гледајте и поштедете се, едноставно е
Имаше супер песна и настап како Хрватска на пример.
Австрија исто добар настап, одлична мелодија и секако австријката нека треси газови таму, сто пати подобро неголи педери, транџи и некакви суштества

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.531
Поени од реакции
87.612
Значи ти не ни ги слушна песните и дојде да мрчиш тука како било наместено, свака част :cuc:
Зошто да ги слушам песните кога и онака се небитни. Доволно е да ги видам фациве на учесниците и однапред знам кој би биле топ 3 кандидати за да тепаат...

Песните да сум ги слушал бе :pos: .
Автоматски споено мислење:

Види ја претставничката на Ерменија, ќе ти се смени мислењето. :D
Не ја видов, се транџава ми ја покажуваа

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.488
Поени од реакции
13.706
Па 90 % е така на евровизија.
Па нетреба да биде, тоа е проблемот. Фестивал за песни, не за пропагирање сексуални ориентации, воени и политички подржувања. Прв пат го глеам после 7-8години, голема грешка.
meow

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
И Шведска и Украина многу ме потсеќаат на некоја песна ама не ми текнува на која

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.612
Поени од реакции
7.743
Ирката му даде на Швајцарецот венец како Исус распнат, откачена е целата. :LOL:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.047
Поени од реакции
13.317
Малце е.

Уште појако нека се удрат следно.
Нека почнат и да се гнетат на сцена и све тоа нека гледаат дечињата.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.683
Поени од реакции
18.952
Па нетреба да биде, тоа е проблемот. Фестивал за песни, не за пропагирање сексуални ориентации, воени и политички подржувања. Прв пат го глеам после 7-8години, голема грешка.
meow
Знајме, ама муабетот е дека Швајцарецот настрана сите пропаганди имаше топ песна, глас, изведба и заслужено победи.

Песната е заразна, прв пат кога го слушнав ме потсети многу на Џаскиер од Witcher :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.837
80% жени, ама во око им падна Швајцарецот зошто носел сукња.
Е добро, под сукњата имаше шорц. :D
Zaso 80% od vremeto u kadar bese on i toa znameto za umobolni i zabegani, ostalo 15% posveteni na feminizirani stvorovi u publika so zname na vinozito, i 5% na normalni stvari.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.786
Поени од реакции
8.205
СВЕТОТ СЕ МРДНА. Гејови, нонбинарни и што уште не ќе измислат.

ovs

Член од
4 јануари 2021
Мислења
349
Поени од реакции
506
И ја исто така сакам да потенцирам дека многу ги мразам гејовите и нонбинарните по шо сум алфа мажјак,колку за секој случај да не испадне дека сум некој бета мекуш.

Kajgana Shop

На врв Bottom