Го има некаде Xplore Tv apk за Андроид ТВ? Телевизорот не е официјален Андроид па не можам да го преземам од апп стор
Таа е за телефон верзијата, официјалната за Андроид ТВ е оваа но нема опција да се превземе
И глупоста е што ќе мораш секојпат да проверуваш дали има update за да симнуваш нова верзија apk инсталација.
Nemozes da ja prevzemes stom televizorot ne ti e so sertificiran android tv os, stom nema sertificiran fakticki tebe ti e onoj android za tablet tamu ne raboti nitu xplore nitu move imam probuvano i dvete nikoja nejke.Таа е за телефон верзијата, официјалната за Андроид ТВ е оваа но нема опција да се превземе
Xplore TV MK APK for Android Download
Xplore TV MK 1.80.0.4 APK download for Android. Xplore TV: watch TV anytime and everywhere!apkpure.com
Како да враќам програма што веќе започнала од почеток, или пак да гледам нешто емитувано од пред 3-4часа, не гледам таква опција во апликацијата освен гледање во живо.Nemozes da ja prevzemes stom televizorot ne ti e so sertificiran android tv os, stom nema sertificiran fakticki tebe ti e onoj android za tablet tamu ne raboti nitu xplore nitu move imam probuvano i dvete nikoja nejke.
Samo tv, mislam deka imase edno vreme videoteka ama od klasik samo stari filmoviГледам многу ја форсираат во последно време. Само тв канали можи да гледаш или има и видеотека со серии и филмови?
Има и видеотека, нешто Klasik TV, Биби и Боби имаше колку што сум видел, мислам Viasat Epic ама не сум сигурен.Гледам многу ја форсираат во последно време. Само тв канали можи да гледаш или има и видеотека со серии и филмови?
MTEL имаат доста српски филмови и серии. Сериите нови они ги финансираат и буквално секоја година се снимаат по две три серии. Затоа е и голем бројот содржини во видеотеката на MOVE.Daleku od videotekata na MOVE
Toa za korisnikot ne e bitno, isto kako sto ne e bitno deka se nivni arena sport kanalite, bitno e deka gi nudat za 299 denMTEL имаат доста српски филмови и серии. Сериите нови они ги финансираат и буквално секоја година се снимаат по две три серии. Затоа е и голем бројот содржини во видеотеката на MOVE.