Xplore TV MK (A1) - IPTV - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Обрати се до Иван С. Мирчевски.
Само на мобилната апликација немам а дома на ресивериве со Xplore имам работи

Преку телефон кога одам на Тв во живо ја нема а на почетната страна ја има ама кога отварам покажува Error.

Само на мобилната апликација немам а дома на ресивериве со Xplore имам работи

Преку телефон кога одам на Тв во живо ја нема а на почетната страна ја има ама кога отварам покажува Error.
Ја нема ни на експлортв вебстраната од пред некој месец. Немаше известување оти е тргната онлајн од експлор за мобилен и компјутер, тие од канал5 како директорот Мирчевски ваљда треба да знаат зошто е тргната или некој поупатен од А1.

Исто и Телма тие две телевизии не можи преку мобилен да cе гледаат незнам зошто.

Последно уредено:
Ви работи ли РТС? На ресиверите Kaon XploreTV црна слика а на оној Android box работи супер.

Татко ми гледа РТС најмногу.

Му стигнало на татко ми порака дека еден месец може да се гледаат сите тв канали бесплатно за празнициве. Гледам мене не ми се отклучени сите тв канали.

Некој ги има отклучено сите канали?

Кај сите ли се уклучени сите канали или само кај мене? Дека не гледам на сајтот да има објава за вакво нешто.

На мобилната апликација XploreTV гледам различен е стилот на титловите на некој канали.

Koj ke bidat zamena za MTV kanalite I koga ke bidat pusteni eve telekabel od utre ke gi ima novite kanali

Се надевам дека А1 за Новата Година ќе не изненадат со некои нови канали како замена за MTV каналите.
Автоматски споено мислење:

Кај сите ли се уклучени сите канали или само кај мене? Дека не гледам на сајтот да има објава за вакво нешто.
Кај мене нема таква работа,освен пакетите кои што ги имам активирано дополнително немам други.

Се надевам дека А1 за Новата Година ќе не изненадат со некои нови канали како замена за MTV каналите.
Автоматски споено мислење:

Кај мене нема таква работа,освен пакетите кои што ги имам активирано дополнително немам други.
Ми реако дека за сите се уклучени каналите.

Туку за замена за MTV каналите ќе почекаме. Они уште го немаат тргнато Сонце каналот кој престана да работи што не им одзема многу време за тоа а им е тоа работа да го прават кога ќе згасне некој канал.

Последно уредено:
Да им пратиме групно предлог да ги пуштат Stingray Group музичките канали.На времето Blizoo што ги имаше brava,djazz и др. Мислам ќе бидат соодветна замена за MTV.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom