- Член од
- 27 октомври 2017
- Мислења
- 635
- Поени од реакции
- 917
Како бе носи 30к годишно а обесправен? Па дај и јас обесправен да бидамСопругот и носи 30.000 евра годишно кешарац. Колку години му требаат на македонецот да ги собере тие пари.
Како бе носи 30к годишно а обесправен? Па дај и јас обесправен да бидамСопругот и носи 30.000 евра годишно кешарац. Колку години му требаат на македонецот да ги собере тие пари.
Нема да биде вратен, во бруто плата е , само работадавачот ќе биде ослободен од плаќање на персонален.Не е мерката наменета за работодавачите, наменето е за мајките, ќе им биде вратен данокот.
За такво нешто не се потребни ни Мицко ни Таче туку да најдете поштен поглавар на исламската верска заедница што ќе дава паричен додаток на албанките за прво,втор и трето дете а не да ги троши парите за Ролекс од 50000 евра и купување 30 години помлада албанка од него.Почна Вмро со мерки наменети за македонците.
Мицко најави ослободување од данокот на личен доход за мајките кои ќе родат прво, второ и трето дете.
Знаат дека албанките и другите муслиманки не се економски активни и нема да имаат бенефит од оваа мерка.
Првата моноетничка мерка која исклучува 49% од мајките во Македонија.
Не треба да се дозволи, се надевам овие од Влен имаат стручни лица да увидат за што се работи.
Уште неседната во фотеља види како и се лиже за пари
Нека му ги дадат подобро на Дрин Ахмети да си купи уште еден трговски. Добра ли е оваа мерка да ја предложам?Не е мерката наменета за работодавачите, наменето е за мајките, ќе им биде вратен данокот.
Онда нека ја земе и жена му таму кј што заработува 30.000 евра и нека си живеат среќно и весело а не вака да се обесправени.Сопругот и носи 30.000 евра годишно кешарац. Колку години му требаат на македонецот да ги собере тие пари.
Запослете ги. Просто е. Нека си ги изработат пензиите . Нема ние да ви ги храниме.Почна Вмро со мерки наменети за македонците.
Мицко најави ослободување од данокот на личен доход за мајките кои ќе родат прво, второ и трето дете.
Знаат дека албанките и другите муслиманки не се економски активни и нема да имаат бенефит од оваа мерка.
Првата моноетничка мерка која исклучува 49% од мајките во Македонија.
Не треба да се дозволи, се надевам овие од Влен имаат стручни лица да увидат за што се работи.
Затоа од Голема Албанија нема да има ништо бидејки нема да можат да се договорат кој да биде главен град помеѓу Скопје,Приштина и Тирана.Ке биде интересно кој ке попушти меѓу влен и вмро , мицкоски многу јасно си кажа дека нема да го прифати ултиматумот од влен дека нема да има влада без уставни измени ..
Таму у влен не се знае кој ке биде главен , го имаш Таравари кој делува дека со него може да се разговара нормално , го имаш Касами кој ми делува дека е ултра националист и го имаш Изет Меџити кој го освои Чаир и влага со голема самодоверба во таа 3 ка лидери со нив ..
Ке видиме колку ке остане тврд Мицко и колку би попуштил , но рече ако ми даат ултиматуми не е добро и може да ме натера ја сам да си напраам 61 и нив да не ги земам во влада ..
Еве кажувам дека ако Мицкоски не отстапи од овие негови тврди ставови за Македонија и не попушти пред влен јас ке го гласам до крај додека се кандидира ...
Да му пуштиме еден прч и на Таче да си играСега Мицко ќе му го дуплира стадото за да има козјо сирење и млеко за цело раководство
Абе он викаше дајте ми 100.000 потписи ќе го блокираме пописот за потоа да им се измоча на потписитеЗа Бугарите рече нема да правел отстапки сега туку ќе чекал поповолни услови што е големо пријатно изненадување.
Се на се неочекувано добар впечаток ми остави и се надевам го мисли ова што го кажува.
Ќе видиме, надевај се на најдоброто, очекувај го најлошото.Абе он викаше дајте ми 100.000 потписи ќе го блокираме пописот за потоа да им се измоча на потписите
Тоа може уште да функционира во село Ломница најзаостанатото во тетовскиот регион а до пред 20 години функционираше во Рашче и Радуша плус кога се бира албанка млада невеста се носи магарето на сред село и се вртат кругови со јажето како каубојците во Америка и на која страна ќе падне од таму се бира идната невеста.Не, вообичаено свекорот ја има таа чест
небитноСопругот и носи 30.000 евра годишно кешарац. Колку години му требаат на македонецот да ги собере тие пари.
Кј е бе тоа село Ломница?Тоа може уште да функционира во село Ломница најзаостанатото во тетовскиот регион а до пред 20 години функционираше во Рашче и Радуша плус кога се бира албанка млада невеста се носи магарето на сред село и се вртат кругови со јажето како каубојците во Америка и на која страна ќе падне од таму се бира идната невеста.