Потсети ме, Левица која политичка идеологија тера?
А секој што гласа и ги поддржува ВМРО се неписмени, не се факултетски образовани и се материјалисти.
Зарем нес и малку контрадикторен, ајде биди искрен и кажи си? Јас си знам кој сум и што сум и што поддржувам и воопшто не ме тангира „љочкар“ ама изгледа тебе тоа „комуњар“ те погодило директно во срце и тоа на пост на кој терам сеир. Баш интересни сте ми вие левичарите тука на форумов, во задните месец дена се утепавте од трескање глупости и навреди кон останати членови, ама ако некој нешто ви каже веднаш скокате како петли. Значи сега вака:
Секој што не гласа за левица и што нема подржувачки ставови, редовно е навредуван со партиски бот, штапски бот, тендераш, уништувач на Македонија, трол, и така натаму со слични навреди, било во разговор во живо е, било на фејсбук, било на форум. Кутрите вие левичари, никој не ве ферма 2% ама сите ги знаете со име и презиме кои се партиски ботови и не ја пропуштате шансата да ги навредите иако ве немаат спомнато. Тоа е сите за вас се партиски ботови, само вие анархистите се борите за Македонија со ширење на вашата пропаганда тука на форумот.