Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.976
Поени од реакции
5.837
Гарант има чмарено некој помлад член од фамилијата.
За тоа немам информации но со оглед на тоа колку биле конзервативни во тоа време ако за некого се дознаело дека е педофил или хомосексуалец самите албанци би го ликвидирале.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.134
Поени од реакции
30.247
На локални избори наредна година сигурно паѓа под ДУИ
Тоа е бидејќи злото наречено комуњара ќе гласа за ДУИ.
И да се распадне сдс до тогаш, тие пак ќе гласаат за ДУИ.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.760
Поени од реакции
5.693
Сосе бошњаци и остала муслиманска дебилана. Што мислиш уште колку ги има малолетни под 18 што немаат право на глас и оние што не гласале, а живеат тука? Плус 100-120 илјади максимум?
Од овие избори треба да се запамети предавството на Бошњаците, Ромите и Турците.

Член од
31 мај 2019
Мислења
317
Поени од реакции
999
Па ќе станат Опозиција и ќе имаш протести пред Влада, палење контењери, знамиња, касапење со ножеви 13годишни деца по ЈСП.....
ДУИ ако нема капацитет за да биде екстремна незнам кој има.

Еден од овие корумпираниве да се осудат да го спроведат со лисици до Истражен затвор Шутка и ќе гледаме 10.000 како тепаат кордон од 300 желки од МВР

Допрва ќе биде гадно и жустро.
Да се потсетиме што све се дешаваше на меѓуетнички план во време на Груевски кога ДУИ беа на власт ама не смееа да писнат, имавме период од масовни напади и тепања на наши низ цела држава, насилни протести па до убијства на Смилковско и паравојна акција на Шар планина, Куманово...

Сега претставете си што би се дешавало ако ДУИ не е на власт.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.456
Поени од реакции
24.681
Член од
22 февруари 2024
Мислења
885
Поени од реакции
2.846
За тоа немам информации но со оглед на тоа колку биле конзервативни во тоа време ако за некого се дознаело дека е педофил или хомосексуалец самите албанци би го ликвидирале.
остави тоа,јас сакам да зборувате за овој факт .

Screenshot_2024-05-09-01-06-56-189_com.android.chrome.png

Член од
23 април 2024
Мислења
238
Поени од реакции
583
Сосе бошњаци и остала муслиманска дебилана. Што мислиш уште колку ги има малолетни под 18 што немаат право на глас и оние што не гласале, а живеат тука? Плус 100-120 илјади максимум?
80 илјади се само во основно+средно школо
Дефинитивно се околу 160-180 со останати што не гласале.Ама сепак ги има сега околу 10 илјади со автобуси за гласање па реално е 10 илјади помалку од ова што кажав

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
746
Поени од реакции
1.615
Уште на времето југословенските тајни служби знаеле дека е педофил и затоа под нивни притисок бил приморан да стане кодош попознат како Александар Антиќ со адреса во Белград.
Оваа стока одамно требаше да се чисти. Шизофрениов, изгубенион Груби и цела нивна мафија треба гонење, судење и чистење. Треба да се објави војна против овие изроди и еднаш засекогаш да се очисти ова зло. Јас не гледам никаков успех од избориве ако повторно се коалицира со животните.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.760
Поени од реакции
5.693
Од денес Босанците, Ромите, Турците ми се исто како Албанци.
Со враг врагувам мера според мера,
со благ благувам вера зарад вера.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.976
Поени од реакции
5.837
Од овие избори треба да се запамети предавството на Бошњаците, Ромите и Турците.
Дали знаеш колку босанки односно санџаклијки се мажени за албанци децении наназад?Јавна тајна е дека ромите можеш да ги купиш со брашно и шеќер.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.475
А некогаш ти биле мили воопшто? :D

Член од
31 мај 2019
Мислења
317
Поени од реакции
999
Овие за кои што е поврзан во нивно убијство сега изгуглав дека работеле во шипурски подземни ослободителни-национални организации.
Од како ДУИ е на власт има и серија на рандом убијства на бивши командати на УЧК, не би ме чудило да зад тоа да стои Ахмети дали директно или индиректно преку тастање, све за да не му се нарушува власта.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.440
Поени од реакции
4.197
Zavisi koi romi... brakjata romi od Gege alias Dame gruev (opstina Gj. Petrov) ramo do ramo go veejja znameto so trkalo na vmro mitinzi..

Kajgana Shop

На врв Bottom