А што треба за ова да се протурка? Дво-третинско мнозинство?Дури и на своја сметка да изгубат неколку пратеници, ова мора да го направат штом го ветил. Ова им е последна шанса да се оправат, во спротивно ги чека бетер потоп од сдс на овие избори.
Нека ги покаже неговите вистински анкети да ги видиме.Па зарем не му ги гледавте изборните реклами на вошката ?
Јас ич не пратам македонски ТВ канали, па сепак при прелистување на ТВ каналите наидов на рекламата со бурекот со сирење, селфињата и останатите глупости кои ги рекламираше вошката. Тоа сирењето сигурно било труло, исто како и неговиот карактер.
Како и да е, вака ќе си има повеќе време за да си прави селфиња со своите обожаватели и за да јаде бурек, македонскиот народ му ја враќа слободата после 5 (ПЕТ) години кои ги помина вршејќи нужда врз се` што е македонско, притоа платен со народни пари за своите анти-македонски дела и не-дела.
Кога? Линк ? Видео ?Мицковски вети една изборна единица мислам. Ајде да видиме дали ќе се оствари тоа.
Да не беше лошата кампања ќе имаа и 10. Сегде се јаки но не доволно за 2 пратеника. Тие 6, Знам 5 а 40% повеќе гласови од нив.Сум јадел гомна за Левица, сепак го победија Максо. Тоа е добар камбек, цинизам на страна.
Немај гаЉе, газоглавиот веќе е материјално обезбеден...а со неговата неспособност, никаде на Земјава не би го примиле.На Ќурка единствена опција му е кованица со Мониче за олеснување на нервозата, после ќе си ги спрема куферите за Виена.
Слично размислувања имам како твоите.Edna rabota ne mozam da ja ,,svaram,, vo mojata stara 60+ godisna glava //gledam i na forumot i ,,vo jave,, deka seuste ima ,,izrodi,,! //
Kako e vozmozno seuste da postoi licnost vo Republika Makedonija koja SEUSTE posle se ja poddrzuva partijata SDSM. Mojata stara prokjelava glava so po nekoe seuste ostanato belo vlakno me moze da go vpoimi toa.
Abe gotovi ste, kje izgubite kako nikogas i kako nitu edna politicka partija vo istorijata na RM i svesni ste za toa. Vasite ,,dela,, nikoj nema da moze da gi ,,izleci,, t.e. kje ostanete dozivotno gordi na toa, dodeka nie Makedoncite vecno unakazeni i zgrozeni. Pagjate od visoko i go znaete toa.
Neka slavi Republika Makedonija za zbogum SDSM, zasluzeno i krajno vreme e da se slavi.
Грми надвор, кај и да е ќе објават:ќутат педерчињата, се да им ебам прогресивноТивко е на Твитер... :'(
Да, 80 пратеници. Нешто што Вмро и Сдс го имаат веќе 30 години ама не знаат да го користат. Буквално можат што сакаат да направат со уставот и каква сакаат промена можат да направат. Тоа што не се обединети национално го јадеме ние Македонците, а особено последниве 7 години.А што треба за ова да се протурка? Дво-третинско мнозинство?
Абе ни треба народен суд во моментов како после Втора Светска Војна! Држава наново треба да правиме после националнава катастрофа што ни се случи после овие 7 години, ни ја киднапираа демократијата, ни ја продадоа историјата, го истргуваа националниот идентитет, треба јавно да се бесат на бандери!Реално сум за мир и владеење на право и демократија, ама ова личи на блицкриг и мора да има реваншизам према све комуњарско и учкарско. Толку криминал имаат зад себе народот и нацијата е жедна за одмазда. Близу 60 пратеници се јасна порака да има брза постапка она ќе си лежите ама навистина да лежат.