- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.400
- Поени од реакции
- 11.277
Ко на времето дпмне и сдсШо е ова со шиповциве бе???? Сите до еден слават победа. и ДУИ и ВРЕДИ. Нема губитници кај нив.
Ко на времето дпмне и сдсШо е ова со шиповциве бе???? Сите до еден слават победа. и ДУИ и ВРЕДИ. Нема губитници кај нив.
Мислам дека понатаму резултатите ќе се менуваат во корист на ВМРО и СДСМ. Најмногу гласови имаше избројано во ИЕ 5 и 6, кај Албанците, а најмалку во 3 и 4. Како се зголемуваат бројките, процентот на пораст сега е поголем кај македонските партии, гледам сега на 59% изброени гласови СДСМ и ВРЕДИ се тука некаде, исти. Претходно СДСМ имаше многу помалку. Значи мислам дека ќе имаат нешто повеќе пратеници.
Ама за на каса си бара проста математика...И официлајно ШарпШутер од јутре остануе без работу.
У Григос маркети нонстоп тражиф касиерке,почетна плата 24 иљаде.Ако си заинтересиран пиши у инбокс,ке ти га дам број од шефицу.
Ова ти е многу грешно. Моето е на 58,73% обработени, ЗНАМ има само 1 пратеник.ие 2, на 55,2% одработено
сдсм 3
вмро 5
дуи 4
левица 1
влен 3
знам 4
- пола куманово со повеќе доминантни македонск иизбирачки места не е одработено, таму најмногу гласови ќе има вмро и знам
јас во куманово сум влегол и сум сметалОва ти е многу грешно. Моето е на 58,73% обработени, ЗНАМ има само 1 пратеник.
Не@Zlatikevichius Немаат шанса учк да добијат пратеник во ие3?
Не е носител таму она?Леле у ИЕ 6 Славјанка ако не влезе како пратеник
Мислам дека со 9 пратеници во ИЕ1, во парламентот влага и Дамата Марија Митева Навиваме за Дарја, очекуваме и по некое нусе од ДУИ/ВРЕДИ рамковно да бидат застапениИЕ 1, НА 61,49% ОБРАБОТЕНИ
СДСМ 2
ВМРО 9
ДУИ 3
ЛЕВИЦА 2
ЗНАМ 1
ВЛЕН 3