Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
А ТАЧИВША ТА НОНЕН СЕГА ИДЕМ ДА ГО ВАДИМ КАЛАШОТ И ДА МУ ЈЕБЕМ СВЕ КАУРСКО:pos:

• Хаха
Reactions: A__
Ne mora DIK da izlezi so oficijalni podatoci, sekoja partija si ima uvid kolku imaat izlezeno na glasanje preku pretstavnicite na izbirackite mesta.
Na ist nacin znaat i kako pomina glasanjeto, koj pobedil kade i taka.
Ako ima tuka partiski aktivisti, veruvaj deka znaat kolku e izlezenosta i vekje vo 20 casot i koj pobedil.
Знам среќо, ама осум часот обично е моментот кога сите прогласуваат победа. Ретки се моментите како минатиот круг кога Стево доживеа дебакал уште во 20ч.

Сепак претпочитам официјална статистика.

Со бојкотот само испровоцираа поголема излезност од 15 до 17ч.

Се научија до сега се да им поминува без реакција.

Последно уредено:
Zborot peder ima dve znacenja. Ednoto e seksualna opredelba, drugoto e karakterna crta.
Boki e dvete.

imagesbn.jpg imagesyu.jpg

...травестит кој обожава да се облекува како женско, ама тоа не значи дека мора да биде педер, можеби е со хетеросексуална ориентација? :toe:

boki-13-so-tancari-98765.jpg

...а штом сега јавно се кае и признава дека се зезнал, треба да му се даде шанса да не му биде педер и карактерна особина, зависи ако успее да постигне нешто со исповеста и каењето!

20110711173351.jpg boki-132-801x1068.jpg

...пих, уште еден неуспешен фотошоп, на прикачување на главата на НГ на туѓо тело, а тоа се гледа во соодносот на лицето спрема рамењата.

Прегледај го приврзокот 416060 Прегледај го приврзокот 416061

...еве, малку да му ја намалам главата спрема трупот што медицински не е можно да му е толкава како каца, толкаво лице без врат на толку тесни рамења, фотошоп на најако!

Оваа па оваа на вистинки слики фотошоп бара. У сивито може да пише "наоѓам грешки у необработени слики од шо сум добра".

ДУИ победиле или не, Албанците по изборите ќе бараат да се смени гласањето за претседател и ќе побараат промена на нивниот статус у устав.

Знам среќо, ама осум часот обично е моментот кога сите прогласуваат победа. Ретки се моментите како минатиот круг кога Стево доживеа дебакал уште во 20ч.

Сепак претпочитам официјална статистика.
Ne bas, epten treba da e razlikata mala ili da cekaat dovolno pratenici za koalicija ili mnozinstvo, pa cekaat rezultati od dominantno siptаrski sredini kade nemaat svoi pretstavnici na izbiracki mesta( si velam deka nemaat, ne znam ). Kako 2016 na primer.

Тачи е господин за Ахмети. Класа над него да беа сите Албанци во Македониjа ко Тачи тек тогаш ќе бевме Швицарска на Балканот :icon_lol:

Класично самоубиство од заседа за дуи со бојкотот на претседателските избори. Значително поголема излезеност меѓу македонците баш како реакција на бојкотот на дуи, верувам дека со ова им поклонија неколку пратеници на вмро. Да не славиме пред рака, ама мислам дека конечно дуи направија лоша калкулација и почнува нивниот крај. Сдсм секако пропаѓа тоа не е ни предмет на дискусија.

Прогноза:
Вмро 58
Сдсм 20
Знам 10
Левица 5
Дуи 16
Влен 11

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom