- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 3.772
- Поени од реакции
- 12.239
Да. Зарем нема?Каде има иселеници? Во Радовиш и Берово?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да. Зарем нема?Каде има иселеници? Во Радовиш и Берово?
Јас не реков дека си рекла дека има Албанци. Ама јас споредувам две општини каде и во едната и во другата нема Албанци, ти два пати ми повторуваш за едната од општините „Па таму нема Албанци“. Е добро де, знаеме, и во другата нема. Затоа ти реков заборави ги Албанците.
А Дојран, Струмица и Гевгелија не се на нивите?
Па како тогаш Берово има 47% излезност што е над цензусот и тоа уште од пред 15:00 часот?Да. Зарем нема?
Јас мислам дека за малце нема да има во 17:00. Некои 38, 39% очекувам. Ама ќе има!
...не е важно кој етникум се важно дека сите тие се ДУИсти, ако нема од албански етникум нив ги заменува џупците, а богами и турскиот етникум кои се во пакет ДУИсти, само Кочани со приградската населба Оризари со џупци над 2000 во состав на општината Кочани, ете ти исто како да има од албански етникум, зборуваме за партиско гласање на избориве.ама факт е дека многу мал процент Албанци има во Гевгелија, Струмица, Валандово, Кавадарци, Неготино, Прилеп, па и Кочани да.
Дел од циганите и турците гласаа за учк ама сепак многу повеќе беа за македонски партии.Да се надеваме дека ова беше прв и последен пат учк да пробува да дојде до пратеник од ие3 и ие4.Треба правилно да играме со нив и да ги придобиваме муслиманските малцинства оти во иднина ќе се поголем фактор...не е важно кој етникум се важно дека сите тие се ДУИсти, ако нема од албански етникум нив ги заменува џупците, а богами и турскиот етникум кои се во пакет ДУИсти, само Кочани со приградската населба Оризари со џупци над 2000 во состав на општината Кочани, ете ти исто како да има од албански етникум, зборуваме за партиско гласање на избориве.
Стара мајка само што отиде да гласа, следни се кобрата и сестрата на кобрата ... да живее МАКЕДОНИЈАНаводно веќе е надминат процентот за цензус.
Barem imashe madina i javno da si priznae deka bil za niv , podobro receno ostavil da go zaebat i da se izvini i kazhi deka se kae shto gi poddrzhal i im veruval.Да ми извини ЛГБТ заедницата, ама педерот што муртинците го искористија и фрлија како куртон, покажа мадиња како на слон и им го изнаеба мамето мамино комуњарско.
![]()
Па како тогаш Берово има 47% излезност што е над цензусот и тоа уште од пред 15:00 часот?
Седма општина со најголем одзив до 15:00 е!