Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Јас не реков дека си рекла дека има Албанци. Ама јас споредувам две општини каде и во едната и во другата нема Албанци, ти два пати ми повторуваш за едната од општините „Па таму нема Албанци“. Е добро де, знаеме, и во другата нема. Затоа ти реков заборави ги Албанците.

А Дојран, Струмица и Гевгелија не се на нивите?

Дојран и Гевгелија се на работа по казината, нема ниви

ама факт е дека многу мал процент Албанци има во Гевгелија, Струмица, Валандово, Кавадарци, Неготино, Прилеп, па и Кочани да.
...не е важно кој етникум се важно дека сите тие се ДУИсти, ако нема од албански етникум нив ги заменува џупците, а богами и турскиот етникум кои се во пакет ДУИсти, само Кочани со приградската населба Оризари со џупци над 2000 во состав на општината Кочани, ете ти исто како да има од албански етникум, зборуваме за партиско гласање на избориве.

idKmBwH.jpeg

Гласано за левица, другито шкртнато. Сакав кур да и нацртам ама мало ми изгледаше ливчето за курот шо и го посакувам.

Уште не губам надеж за Македонија

Последно уредено:
...не е важно кој етникум се важно дека сите тие се ДУИсти, ако нема од албански етникум нив ги заменува џупците, а богами и турскиот етникум кои се во пакет ДУИсти, само Кочани со приградската населба Оризари со џупци над 2000 во состав на општината Кочани, ете ти исто како да има од албански етникум, зборуваме за партиско гласање на избориве.
Дел од циганите и турците гласаа за учк ама сепак многу повеќе беа за македонски партии.Да се надеваме дека ова беше прв и последен пат учк да пробува да дојде до пратеник од ие3 и ие4.Треба правилно да играме со нив и да ги придобиваме муслиманските малцинства оти во иднина ќе се поголем фактор

Да ми извини ЛГБТ заедницата, ама педерот што муртинците го искористија и фрлија како куртон, покажа мадиња како на слон и им го изнаеба мамето мамино комуњарско.

TtIJcyW.png
Barem imashe madina i javno da si priznae deka bil za niv , podobro receno ostavil da go zaebat i da se izvini i kazhi deka se kae shto gi poddrzhal i im veruval.

Peder ama so doblest.

Па како тогаш Берово има 47% излезност што е над цензусот и тоа уште од пред 15:00 часот? :D

Седма општина со најголем одзив до 15:00 е!

Се познава дека не си од тие краишта.
Во Берово се гласа до ручек. После 16 часот се спремаат за пиење и гозба во вечерните часови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom