Decki ovaj prviot VMROvski predavnik!Многу добри дунди има по партииве ,изненаден сум од партијата на Данела.

Utre odel kaj Daniela da se zachlenel !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Decki ovaj prviot VMROvski predavnik!Многу добри дунди има по партииве ,изненаден сум од партијата на Данела.
Во право е.Ново село на пример повеќе од пола општина е иселена а и сите други општини на југоистокот имаат веројатно една од најголемата иселеностМислам дека ја имаш утнато темава, @Aceso . Се иселиле измеѓу двата круга?
Ај, да ти повторам: не знам зошто во некои од општините кои ги спомнав погоре има многу послаб одзив во споредба со првиот круг на претседателските избори, кога истите демографски не се разликуваат од некои други нивни соседни општини.
Мицковски да ги прати ДУИ во опозиција и да ги испоапси нив плус СДС, нека оддржи избори наредениот ден, ќе има 80 пратеници.
кој е спремен на кладба дека ДУИ ќе оди во опозиција ?
пола се по работа во Хрватска и ГерманијаМене не ми е јасно кај се: Босилево, Василево, Радовиш, Ново Село, Конче, Карбинци, Чешиново-Облешево, Кочани, Виница, Чашка, Росоман - сите се под 35% излезност.
Преку сликиве мириса на минџојна.@Shakespear нека чека до утре, јас сега ќе ви кажам што пропуштивме на избориве...
![]()
Прегледај го приврзокот 416048
Прегледај го приврзокот 416049
Прегледај го приврзокот 416050
Прегледај го приврзокот 416051
Ми иде сега сунет да си направам на курот, ПУ ЈАЗК!!!
Она вика дека во Струмица и Гевгелија имало многу иселени, а тие веќе имаат скоро 40% излезност. Обратно е.Во право е.Ново село на пример повеќе од пола општина е иселена а и сите други општини на југоистокот имаат веројатно една од најголемата иселеност
Добро бе Злате, не мора одма малограѓански да ми се исмеваш.Мислам дека ја имаш утнато темава, @Aceso . Се иселиле измеѓу двата круга?
Ај, да ти повторам: не знам зошто во некои од општините кои ги спомнав погоре има многу послаб одзив во споредба со првиот круг на претседателските избори, кога истите демографски не се разликуваат од некои други нивни соседни општини.
Не, на против. Гевгелија нема толку многу иселеници. Тоа е град во близина на граница на ЕУ, и животот таму не е така лош.Она вика дека во Струмица и Гевгелија имало многу иселени, а тие веќе имаат скоро 40% излезност. Обратно е.
ja pa ti nudam druga kladba, deka ako taa ednoprocentna shansa za dui da odi vo opozicija se ostvari, kje dojdat poretardirani shoshoni i kje baraat poretardirani raboti koi masno-tkiviot mr kvisko kje im gi ispolni kako magarenceкој е спремен на кладба дека ДУИ ќе оди во опозиција ?
јас сум да не кажам професионален коцкар долго време, сум губел влогови и претходно, ни прв пат ни последен, спремен сум да изгубам.Ќе изгубиш.![]()
Зошто како Изет Меџити ми изгледа ?@Shakespear нека чека до утре, јас сега ќе ви кажам што пропуштивме на избориве...
![]()
Прегледај го приврзокот 416048
Прегледај го приврзокот 416049
Прегледај го приврзокот 416050
Прегледај го приврзокот 416051
Ми иде сега сунет да си направам на курот, ПУ ЈАЗК!!!
јас сум да не кажам професионален коцкар долго време, сум губел влогови и претходно, ни прв пат ни последен, спремен сум да изгубам.