Ја ќе ти кажам како полагате вие Албанците испити, баш како во клиповите со К-15, со мито и корупција, јас кога полагав правосуден испит, 2016 година, граѓанско право не положив за 1 поен, за само 1 поен најголемиот и најтешкиот испит не го положив на компјутер се полагаше, и реков на Теута ( или како и да се викаше) главната асистентка дали смеам да полагам усно ми рече неможело,ако паднам пак на ново, а потоа дознав дека прашањата сте им ги давале на Албанците и 100% од Албанците кои полагаа тие години неколку положија правосуден. Све сте со купени дипломи. Ова го имаше и на вести, и што? Никому ништо од таа афера. Така си помина, кучињата лаат, караванот си врви. Никој не ви ги поништи фалш дипломите од правосудниот.
Срамота, наместо јас да работам како правник, ќе работи, Албанка, јас како Македонка морам лебот да го барам по белиот свет, за вие да уживате во администрација сви четири у вис во канцеларија. Способност и компентенција 0, не знаете ни да читате, изводите и документите се сите со печатни грешки, а камоли законот да го познавате и толкувате.
Мене за 1 поен не ми дозволи да полагам усно, оти сум Македонка морав да полагам повторно за 1 поен, а Албанците со сите прашања дадени однапред научени две страници си положуваа. Ете толку од правдата.