- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.783
- Поени од реакции
- 5.056
Патриоти, сетете се на Трајче дрварчето! Зар коњот не заслужи споменик!
mnogu mislis.. nemoj glava ke te boli...mislam deka na IE 6, rezultatot e 7 - 9 za DUI
Дури и во ваква ситуација мислам Мицковски ќе оди со дуи. Затоа нема да имаат глас од мене овие избори. Ако испаднам грешка на наредни ги гласам без разлика што ќе направат.ВМРО - 51 пратеник
СДСМ - 24 пратеници
ДУИ - 18 пратеници
АА - 13 пратеници
ЗНАМ - 10 пратеници
Левица - 4 пратеници
Ако се зима албанска партија а немора, јас сум за влен, и реално они се победници кај Албанците, ДУИ има неалбански гласови.Дури и во ваква ситуација мислам Мицковски ќе оди со дуи. Затоа нема да имаат глас од мене овие избори. Ако испаднам грешка на наредни ги гласам без разлика што ќе направат.
Наводно вчера се слушнале со Таравари кој му ја честитал победата и веројатно ќе коалицираат со ВЛЕН. Секако, доколку не останат тие на ставот да бараат Претседател во Собрание, па после коалиција, ама тоа секако не може да се оствари зашто нема да имаат дво-третинско мнозинство. А и плус ко ќе им се насмевнат едно 15-25 фотељички, ќе заборават и што ветиле, и што мислеле.Дури и во ваква ситуација мислам Мицковски ќе оди со дуи. Затоа нема да имаат глас од мене овие избори. Ако испаднам грешка на наредни ги гласам без разлика што ќе направат.
Се е така убаво у замислата. Само што кај нас се менуваат од денес за утре работите. А и уопште у цел свет.Cenzus nema da ima za pretsedatel, a za parlamentarnite ne treba cenzus. DPMNE ke si napravi vlada so VLEN bez problem. VLEN ke ja lapnat otvorenata ponuda vcerashna od Micko ko pop sarma. Spikerot na Parlamentot ke bide vo isto veme i pretsedatel, bidejki 720,000 izlezeni e nevozmozna misija taman i Tramp da e kandidat na VMRO. SDSM ke se PASOKizira i za max 2 godini Makso ke ja prevzema celosno levata opcija vo drzavava, ko sto napravi SIRIZA vo Grcija, a DUI ke se raspadne otkako SAD ke gi stavat na crna lista Ahmeti so se cela familija i Grubi. Na VMRO i VLEN im prognoziram 3 mandati so sigurnost. Ova go pishuva nekoj koj koga glasal, sekogash glasal za SDSM, t.e. protiv LjuBcho i pred se protiv najomrazeniot lik za mene vo svetot - Nikola PATOR Gruevski, princ od Sejshelite.
Jas poveke od siguren deka ke zema albanska partija, i mislam ke bide VREDI.Ако се зима албанска партија а немора, јас сум за влен, и реално они се победници кај Албанците, ДУИ има неалбански гласови.
Да се надеваме.Jas poveke od siguren deka ke zema albanska partija, i mislam ke bide VREDI.
ВМРО за уште многу работи ќе биде "конструктивен". Зошто очигледно се исплати. Ќе го посвои и порасне копилето на Заев од 2017та.ме боли кур и ниеден нека освојат
ВМРО ги лапна бројките на население што Груби ги извади од гз. Толку од нив.
Со цел памет очекуваш влада без албанска партија?Најбитно е Дпмне, Максим, Левица+други македонски освен сдс да имаат 61+ заедно
Зошто да не, каде е запишано?Со цел памет очекуваш влада без албанска партија?
Jas sum siguren deka Micko niv ke im ponudi prvo, ke ostane samo da se dogovorat, cesto citam del od albanskive meidumi i gi citam komentarive, i spored komentarite, ovie sto se clenovi ili simpatizeri na VREDI jako im se nakrvaeni na Ahmeti i kompanija, taka da mislam ponudata ke ja lapnat bez pogolemi teskotii, ako ne ja imaat i lapnato, samo sto ne e javno kazano.Да се надеваме.