Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.526
- Поени од реакции
- 26.189
За тоа да се случи треба да пушти наредба американската амбасада.Ене го Бектеши на Сител отворено вика - После 8 мај, Мицко да одел во Мала Речица на баци рака. Ако не знае каде се наоѓа ќе му пуштеле координати.
Е сега видете во која насока ќе се одвиваат работите после тој датум....
Eвтина глума за националисти и конзерви. Јас очекувам ВМРО ДУИ коалиција и нова влада.Ене го Бектеши на Сител отворено вика - После 8 мај, Мицко да одел во Мала Речица на баци рака. Ако не знае каде се наоѓа ќе му пуштеле координати.
Е сега видете во која насока ќе се одвиваат работите после тој датум....
Како бе иста идеологија. Оној црнокошуљашот со пола парламент закажа ферка у школски после часови, оваа у прва прилика му се укења у гаќи на Грујо.Не знам што толку ви смета Ванковска, па ја напаѓате? Не мислам дека е толку лош избор за кандидат, баш фино женче е, идеолошки скроз компатибилна со Левица. Кој друг би кандидирале Левица, а да е компатибилен со нивната политика и идеологија!? Веројатно не очекувавте некое ќосе да кандидираат, да мафта со мачета од говорница.
Uф, баш би сакал да го видам ова. Нека им се посерат на глава на "патриотите" шо гласаат за вмро.Јас очекувам ВМРО ДУИ коалиција и нова влада.
Ќе им оствари ВМРО некои од барањата на албанците инаку ќе го бојкотираат. А ДУИ е најсоодветен партнер за ВМРО поради бадинтерово мнозинство.Uф, баш би сакал да го видам ова. Нека им се посерат на глава на "патриотите" шо гласаат за вмро.
Izgubi se be od temava, da ne se vrati Grujo pa posle da placis.Uф, баш би сакал да го видам ова. Нека им се посерат на глава на "патриотите" шо гласаат за вмро.
Да срцка, ама луѓето тука не гласаат за човек туку за партија. Вмро и магаре да ставеше сега, ќе водеше.Јас читам, читам и доаѓам до заклучок дека пребрзо се носи одлука. Гордана не спие, туку жената од почеток не може да гледа малограѓанштина, односно онакви аплаузи, онакви викања и дерења. Таа е жена цивилизирана, културна, со став. И не може, ама баш ич да ја споредуваме со останатите. Треба сложно во вториот круг да се поддржи. Затоа што само нови лица ни требаат. А да знаете дека сите кои изгледаат како наведнато цвеќе имаат многу капацитет. Сум видел доста такви кои сѐ успеале. А ако се земе предвид и нејзиното знаење, нејзината ученост, тогаш сите ги шие. Македонецот, Албанецот, Турчинот, Ромот, Србинот, Влавот, Хрватот, Бугарот, Еѓуптинот, а и сите треба да разбереме оти само со учени се оди напред. И дека не треба претседателот да биде партија, туку човек. Ама ние сѐ уште не сме дораснати за да разбереме. Политиката е наука која се менува секојдневно и треба да биде модерна. Ние сѐ уште се делиме на секаква основа. Но сепак мислам оти ќе разбере нашиот народ оти треба да се гласа за умствени способности и вештини, како и искуство. Но покрај сѐ верувам дека многу ќе се отрезнат за вториот круг и ќе ја изгласаат Силјановска Давкова која навистина е на ниво. И верувам оти ќе биде претседател слично како Киро Глигоров и Борис Трајковски. Мислам дека ќе разберат сите дотогаш дека треба да излезат и да ја поддржат професорката.