Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.300
- Поени од реакции
- 21.412
Умоболниот опинок од Муртино, гласаше ли денес?Педеровски само во Белград победи, а кај болните и изнемоштени губи секаде и во Струмица.
Умоболниот опинок од Муртино, гласаше ли денес?Педеровски само во Белград победи, а кај болните и изнемоштени губи секаде и во Струмица.
Па нели и ти имаше големо его?барем таков впечаток си оставил.читајки те..Другар слабо пратам политика,ако има нешто добро за мавање прати во порака,во принцип политичарките имаат големо его,не се мој тип.
Разочаруваат Крушево и Демир Хисар кој лично ги сметам за попатриотските места во државава, да им дадат толку гласови на СДС.
За партии се гласало?? Не сум знаел.
Ти сигурно си од тие што у основно седеле у прва клупа и викале “Јас наставничке, јас”.За партии се гласало?? Не сум знаел.
Едвај победи ВМРО во Демир Хисар на локални . А Крушево изгуби .Разочаруваат Крушево и Демир Хисар кој лично ги сметам за попатриотските места во државава, да им дадат толку гласови на СДС.
Мора и тоа некој. Не може све ретардирани деца да бидат.Ти сигурно си од тие што у основно седеле у прва клупа и викале “Јас наставничке, јас”.