1000 денари... кусурот е за твојата убавата роднина од Свети Николе или Струмица (сеедно, почнува со С) што ја одгледува зелката во нива, оти шиптаpите се дарежливиДенар и пол, зелка и пол. Три зелки колку пари се?
Многу штосно. Ај и за тебе една задача. Те рачунам за 1% пописмен од тигарот така да не ме разочарувај. Љутви денес прочитал од книгата страници 143-197. Колку страници прочитал денес Љутви? Задачава има два точни одговори. Кој било од двата да го погодиш ќе го прифатам.1000 денари... кусурот е за твојата убавата роднина од Свети Николе или Струмица (сеедно, почнува со С) што ја одгледува зелката во нива, оти шиптаpите се дарежливи
Ќе ги натераш да учат математика, ќе бараат 23.4% вработувања во Сивус или НетсетераМногу штосно. Ај и за тебе една задача. Те рачунам за 1% пописмен од тигарот така да не ме разочарувај. Љутви денес прочитал од книгата страници 143-197. Колку страници прочитал денес Љутви? Задачава има два точни одговори. Кој било од двата да го погодиш ќе го прифатам.
Sam drxava e kriva za ova i makedonski kompijuterМногу штосно. Ај и за тебе една задача. Те рачунам за 1% пописмен од тигарот така да не ме разочарувај. Љутви денес прочитал од книгата страници 143-197. Колку страници прочитал денес Љутви? Задачава има два точни одговори. Кој било од двата да го погодиш ќе го прифатам.
Веќе работат таму. Кој молерисува, кој лепи плочки, кој одзатнува канализации...Ќе ги натераш да учат математика, ќе бараат 23.4% вработувања во Сивус или Нетсетера
А не. Познавајќи ги, уште утредента во Мала Речица ќе се веат:Чувајте ги сите вакви слики, кога можеа американците да го напуштат Авганистан кој беше 1000 пати поголема инвестиција него што располагаат на балканов, замислите што ќе биде куку нонен кога ќе се обидуваат повеќето да се качат во американските транспортни авиони...
Што збориш?Љутви денес прочитал од книгата страници 143-197.
Арно што ти ме сметаш за малце пописмен, ама јас почнав да не те сметам за таков, бидејќи сега веќе се сомневам дека раководителот на работа ти поставува загонетки , и ти бараш тука помош, за да бидеш паметен кај раководителот (да не си случајно полицаец???).Многу штосно. Ај и за тебе една задача. Те рачунам за 1% пописмен од тигарот така да не ме разочарувај. Љутви денес прочитал од книгата страници 143-197. Колку страници прочитал денес Љутви? Задачава има два точни одговори. Кој било од двата да го погодиш ќе го прифатам.
imaj milost! Ne se ovie fakultetski obrazovani pa so visha matematika da gi opteretuvash.Многу штосно. Ај и за тебе една задача. Те рачунам за 1% пописмен од тигарот така да не ме разочарувај. Љутви денес прочитал од книгата страници 143-197. Колку страници прочитал денес Љутви? Задачава има два точни одговори. Кој било од двата да го погодиш ќе го прифатам.
На прашање не се одговара со прашање. Ама ајде нека ти биде. За 9. Ај сега ти.Арно што ти ме сметаш за малце пописмен, ама јас почнав да не те сметам за таков, бидејќи сега веќе се сомневам дека раководителот на работа ти поставува загонетки , и ти бараш тука помош, за да бидеш паметен кај раководителот (да не си случајно полицаец???).
Баш ме интересира, дали си паметен толку , па да рачунаш ако полжавот се качува два метра дење во еден столб, а еден метар се лизга ноќе, за колку дена ќе се качи најгоре во столбот, ако столбот е 10 метри висок?
п.с. имаш и џокер „позови пријатеља“ , па слободно формирајте една група од овие паметњаковците тука , па да си помогнете еден на друг!
Браво...две петки имаш за одговоротНа прашање не се одговара со прашање. Ама ајде нека ти биде. За 9. Ај сега ти.