Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.334
- Поени од реакции
- 26.274
Супер. Ме чуди зошто тогаш кога Чоло (или Мурињо на времето) и некои други помалку омилени тренери го прават истото, тогаш тоа е антифудбал & очобол??Vtoroto
За мене како фан на Реал беше тежок очобол, ама Сити испадна по анемичен кога има 90% посед него ли како кога Реал играше на Бернабе по отворено и примија 3 гола.Едно прашање до поупатените: дали настапот на Реал вчера беше антифудбал и очобол или беше мастерпис на Дон Карло кој успешно се одбрани од Сити?
Против Мурињо на времето не можеше шанса да направиш, вчера Сити сто зицери промаши, нема допирна точка меѓу двете. Никако не може да е мастерпис ова вчера, чак ни во категорија антифудбал.Супер. Ме чуди зошто тогаш кога Чоло (или Мурињо на времето) и некои други помалку омилени тренери го прават истото, тогаш тоа е антифудбал & очобол??
Zaso cholo toa go pravi u 90% od sezonata, glej mu go skorot i igrata na gosti cela sezona. Kaj Mur momentalno 95% od sezonata mu e so uzasija od fudbal.Супер. Ме чуди зошто тогаш кога Чоло (или Мурињо на времето) и некои други помалку омилени тренери го прават истото, тогаш тоа е антифудбал & очобол??
3 шанси имаше вчера Сити, не знам што си гледал.Против Мурињо на времето не можеше шанса да направиш, вчера Сити сто зицери промаши, нема допирна точка меѓу двете. Никако не може да е мастерпис ова вчера, чак ни во категорија антифудбал.
Зашто те чуди, кога баш вие Барса фан бојс го измисливте терминот антигудбал доколку некој тим се брани.Супер. Ме чуди зошто тогаш кога Чоло (или Мурињо на времето) и некои други помалку омилени тренери го прават истото, тогаш тоа е антифудбал & очобол??
Шо ти е гајле тебе секако не навиваш за Реал па да се секираш како одиграле.Против Мурињо на времето не можеше шанса да направиш, вчера Сити сто зицери промаши, нема допирна точка меѓу двете. Никако не може да е мастерпис ова вчера, чак ни во категорија антифудбал.
Тука само би додал, впрочем истото и вчера Анчелоти го изјави, ова е единствениот начин вака да го поминеш овој Сити.Zaso cholo toa go pravi u 90% od sezonata, glej mu go skorot i igrata na gosti cela sezona. Kaj Mur momentalno 95% od sezonata mu e so uzasija od fudbal.
Branea Real ama i imaa 0-1 i prejaka sansa so precka pri ist rezultat, i branea protiv Siti na gosti, ne protiv Rajo Valjekano, a i na istiot siti doma mu dadoa 3 gola, vkupno 4 protiv aktuelniot evropski prvak.
Izlezete od file filmot, i nemojte da bidete tolku ograniceni, pokazete malce respekt za najdobriot klub u 20ti i 21vi vek.
Patem, Karlo veke tret pat go eliminira Pep od LS, let that sink in.
Izlezete od file filmot, i nemojte da bidete tolku ograniceni, pokazete malce respekt za najdobriot klub u 20ti i 21vi vek.
Намали 'доживљај'.Зашто те чуди, кога баш вие Барса фан бојс го измисливте терминот антигудбал доколку некој тим се брани.