La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Спасија гз Атлетик некако. Штета за Мајорка, многу тврда екипа. Ларин да погодеше на почеток на второ или Муричи пред крај ќе беше невозможна мисија после.

За 10тина дена одам на Ел Класико. Имате некоја посебна желба да пцујам по некого? Дел Бој? Оби? Санклер? Ванче брату ти некоја желба?
Планирам да купам од оние гуменине банани и да му ја фрлам на Винисиус на терен. :icon_lol:

За 10тина дена одам на Ел Класико. Имате некоја посебна желба да пцујам по некого? Дел Бој? Оби? Санклер? Ванче брату ти некоја желба?
Планирам да купам од оние гуменине банани и да му ја фрлам на Винисиус на терен. :icon_lol:
Јас имам желба, една бомба фрли и крени ги увис сите :pipi:

Мавни му една заушка од мене на Винисиус кога ќе осети македонска рака како мава веднаш ќе престане со глупостите. :icon_lol:

Ништо од мене брату да не те малтретирам, ќе треба ногу на пцуење да а удриш, ти посакувам само убаво да си поминиш.

Напрај го тоа и имаш неограничени ваучери за било каков алкохол на територија на Скопје. Ќе се менува власта сега имам моќ да ти средам тоа. :cool:

Напрај го тоа и имаш неограничени ваучери за било каков алкохол на територија на Скопје. Ќе се менува власта сега имам моќ да ти средам тоа. :cool:
Ќе немам како да го искористам ваучерот зашо веројатно ќе ме пратат на шпанскиот Голи Оток ради расизам. :D

Ќе немам како да го искористам ваучерот зашо веројатно ќе ме пратат на шпанскиот Голи Оток ради расизам. :D
Дај го на некој друг, за задушница стално ќе ти иде на гроб.

Оди кај Лукита и кажи му да ја прифати понудата на Анчелоти.

Појака парада се нема десено

Ова ако не ги напрајт неутралните фанови да станет навивачи на Атлетико, незнам шо би ги натерало друго. Дефинитивно No.1 во Европа. Шо бе Европа? Во светов, кој мојт да напрајт појјака парада? Ривер Плејт? Казабланка? Којјјј?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom