Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас имам желба, една бомба фрли и крени ги увис ситеЗа 10тина дена одам на Ел Класико. Имате некоја посебна желба да пцујам по некого? Дел Бој? Оби? Санклер? Ванче брату ти некоја желба?
Планирам да купам од оние гуменине банани и да му ја фрлам на Винисиус на терен.![]()
Мавни му една заушка од мене на Винисиус кога ќе осети македонска рака како мава веднаш ќе престане со глупостите.За 10тина дена одам на Ел Класико. Имате некоја посебна желба да пцујам по некого? Дел Бој? Оби? Санклер? Ванче брату ти некоја желба?
Планирам да купам од оние гуменине банани и да му ја фрлам на Винисиус на терен.![]()
Ништо од мене брату да не те малтретирам, ќе треба ногу на пцуење да а удриш, ти посакувам само убаво да си поминиш.За 10тина дена одам на Ел Класико. Имате некоја посебна желба да пцујам по некого? Дел Бој? Оби? Санклер? Ванче брату ти некоја желба?
За 10тина дена одам на Ел Класико. Имате некоја посебна желба да пцујам по некого? Дел Бој? Оби? Санклер? Ванче брату ти некоја желба?
Нисмо ми те сречеИСИС ќе го бомбардира Мадрид тој ден.
Ќе немам како да го искористам ваучерот зашо веројатно ќе ме пратат на шпанскиот Голи Оток ради расизам.Напрај го тоа и имаш неограничени ваучери за било каков алкохол на територија на Скопје. Ќе се менува власта сега имам моќ да ти средам тоа.![]()
Дај го на некој друг, за задушница стално ќе ти иде на гроб.Ќе немам како да го искористам ваучерот зашо веројатно ќе ме пратат на шпанскиот Голи Оток ради расизам.![]()
Оди кај Лукита и кажи му да ја прифати понудата на Анчелоти.За 10тина дена одам на Ел Класико. Имате некоја посебна желба да пцујам по некого? Дел Бој? Оби? Санклер? Ванче брату ти некоја желба?
Ова ако не ги напрајт неутралните фанови да станет навивачи на Атлетико, незнам шо би ги натерало друго. Дефинитивно No.1 во Европа. Шо бе Европа? Во светов, кој мојт да напрајт појјака парада? Ривер Плејт? Казабланка? Којјјј?Појака парада се нема десено