UEFA Champions League - Season 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Реловци да бираат играч кој би сакал да се повреди пред дуелот мислам дека Вокер ќе го одбереа. Еден од ретките бекови што може да парира со брзина на Вини и тоа се виде лани.
Сега очекувам Пеп да не лета многу напред, ќе игра посмирено.

Реловци да бираат играч кој би сакал да се повреди пред дуелот мислам дека Вокер ќе го одбереа. Еден од ретките бекови што може да парира со брзина на Вини и тоа се виде лани.
Сега очекувам Пеп да не лета многу напред, ќе игра посмирено.
Родри.

Вокер без Родри ќе биде сомелен од страна на Вини.

Ху да фак из дис :unsure:
Ааааа Чолкитааа
Па ја ск гу читам тему и затој викаш дека сфи смо ти се нафрљиле овија д'нови по теме.

Слушај.
На времето у основно имасмо едно дете у одделение,тежак н'рд беше,Шелдон,дете на транзициони кумуњарски богаташи.

Викасмо га Петре кодош јајцето.

Родители му бесфа некои прекултурни фрикови.Око за око васпитање.Кажале му од дома,кој и да га удри,он мора да му врати,увек мора да врати.
Увек мора да е послеѓан.Увек.
На заебанцију га ударасмо онакој,боксче у рамо,да видимо,да бе,увек мораше да врати.Увек.
Ударасмо га у петак после часови и му избегасмо.У понеделник пред часови,Петре увек мораше да ни врати,па тк да почне одделенски час.

Едн пут Иван пенчи,ритна га на 10 јуни и му избега.Петре кодош јајцето му врати на 1 септември.

Епа знаеш што Стефи.
Ми сфи туј те сакамо,интересна си ни.
Ама погоди што.
Ти си Петре кодош јајцето.

: D

Ааааа Чолкитааа
Па ја ск гу читам тему и затој викаш дека сфи смо ти се нафрљиле овија д'нови по теме.

Слушај.
На времето у основно имасмо едно дете у одделение,тежак н'рд беше,Шелдон,дете на транзициони кумуњарски богаташи.

Викасмо га Петре кодош јајцето.

Родители му бесфа некои прекултурни фрикови.Око за око васпитање.Кажале му од дома,кој и да га удри,он мора да му врати,увек мора да врати.
Увек мора да е послеѓан.Увек.
На заебанцију га ударасмо онакој,боксче у рамо,да видимо,да бе,увек мораше да врати.Увек.
Ударасмо га у петак после часови и му избегасмо.У понеделник пред часови,Петре увек мораше да ни врати,па тк да почне одделенски час.

Едн пут Иван пенчи,ритна га на 10 јуни и му избега.Петре кодош јајцето му врати на 1 септември.

Епа знаеш што Стефи.
Ми сфи туј те сакамо,интересна си ни.
Ама погоди што.
Ти си Петре кодош јајцето.

: D
Мене во мисла ми е од кај го извадивте тоа јајцето на крајот од прекарот

Мене во мисла ми е од кај го извадивте тоа јајцето на крајот од прекарот
Знаја сам дека ке пишеш нешто Петранооо.
Хахаха
И да га викасмо само Петре кодош, ти ке прашаше зшто га викасмо кодош.

Петре гу имаше најјајчесту главу на сфет,оргинал препелица,шиљасто јајце заебано,знаеш како онакфо што ги победуеше сфи јајца на Велигден.

Наравно,кд беше Велигден,чукасмо ги јајца од његову главу.Погоди што.
Наравно,Петре мораше да ни врати сс његови јајца офарбани од његову кумуњарску кеву.

Петре Тромуде исто га викасмо некад.
Ај ск ти си на ред.
Пиши нешто хаха

Извињавајте за офтопик.

Знаја сам дека ке пишеш нешто Петранооо.
Хахаха
И да га викасмо само Петре кодош, ти ке прашаше зшто га викасмо кодош.

Петре гу имаше најјајчесту главу на сфет,оргинал препелица,шиљасто јајце заебано,знаеш како онакфо што ги победуеше сфи јајца на Велигден.

Наравно,кд беше Велигден,чукасмо ги јајца од његову главу.Погоди што.
Наравно,Петре мораше да ни врати сс његови јајца офарбани од његову кумуњарску кеву.

Петре Тромуде исто га викасмо некад.
Ај ск ти си на ред.
Пиши нешто хаха

Извињавајте за офтопик.
Арно со долните јајца не ве имал мавано, мада сумлив си :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

Да не одам само офтопик, за утре Арсенал добива на тесна утакмица со некој отворен резултат, истото важи и за Реал.

Претешки дуели се паднаа, скоро сите непредвидливи и секој можи да оди понатаму.
Баерн и Атлетико очекувам да влезат ол ин тука оти само ова натпреварување им остана, да се искупат од оваа очајна дно сезона.

Последно уредено:
Мое видување за вечер:
Арсенал - Баерн 1-1
Реал - Сити 1-0
П.С. дајте некој линк да може од еу да се гледа на андроид телефон.

Мое видување, Арсенал и Реал со минимална предност до победи вечер, за реваншот неизвесно.

Реал сезонава не ги прстев многу, зашо Лунин баш на гол и Тушмени како халф? Кепа знам повеќе бранеше а и Милитао и Начо глеам се на клупа...

Сити види ги со Ортега стартуваат а Едерсон на клупа исто и без Кдб...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom