Za shto?Каде можам да најдам пластичен или гумен тештик, со 2 отвори само?
Za kanal , za voda, kolkava golemina, so navoj, za presuvanje, za lepenje????
Za shto?Каде можам да најдам пластичен или гумен тештик, со 2 отвори само?
за закачалкаZa shto?
Za kanal , za voda, kolkava golemina, so navoj, za presuvanje, za lepenje????
E mnogu strashno!
Не е корниз.E mnogu strashno!
Odish vo nekoja prodavnica za kornezi i ete ti!
Ili mislish chudovo e specijalno za vo kunja napraveno?
Inox Kornizi za zavesi | Ohrid
Montazni inox kornizi za zavesi, so brusena ili sjajna povrsinska obrabotka. Gi ima vo slednite dimenzii: 1.0m (so dva drzaci) = 750 denari 1.5m (so dva drzaci) = 890 denari 2.0m (so dva drzaci) = 1090 denari 3.0m (so tri drzaci) = 1490 denari Moze isporaka po kargo.www.pazar3.mk
Linkot shto ti go prativ e firma shto izrabotuva po zhelba. I ova slikanovo ne e podebelo od 2 Cm! Barem spordeno so tie staklenite shishenca za zachiniНе е корниз.
Корнизите не се толку цврсти и издржливи за ваква тежина, посебно на едно место, одма ќе свисне.
(имам такви корнизи дома).
А и не е обична оклагија, тие се пошироки (поголемо ⌀ ), нема толку големи куки.
Ова е кујнски елемент.
Брат, многу е геј ова Зара. Влегов еднаш и одма излегов. Боље ти е Ваикики или Синсај.Бил некој скоро во Зара ? Последен пат кога бев немаше воопшто од делот Athletics колекцијата, знае некој дали воошто носат дел од таа колекција во продавниците или само преку интернет може да се нарача ?
За теретана трчање ми треба нешто облека, овие двете што ги кажа скоро немаат ништо од тоа. Спортм и слични имаат вакви работи ама скоро се им е ултра брендирано со огромни натписи и логоа, не сакам како подвижен билборд да изгледамБрат, многу е геј ова Зара. Влегов еднаш и одма излегов. Боље ти е Ваикики или Синсај.
Значи човекот прашува конкретно за Зара, дали некој бил скоро. Овој му влегува "многу е геј ова Зара". Ја не мислам дека праша мислење за продавница.Брат, многу е геј ова Зара. Влегов еднаш и одма излегов. Боље ти е Ваикики или Синсај.
Па и тој да го ебам што праша, од Зара спортска опрема за трчање бара ебате.Значи човекот прашува конкретно за Зара, дали некој бил скоро. Овој му влегува "многу е геј ова Зара". Ја не мислам дека праша мислење за продавница.