Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ова со носењево по еден човек со тебе, секогаш ќе ме потсеќа на математиките на С****о од пред 15 години. Вика како бе може босанците да се понапред од нашава тифо сцена. Еве вика денес сме 500, па наредна сезона секој ќе донесе по уште еден со него, ќе бидеме 1000, па 2000 :pos: Фали бордо елекот на трибина, не се најде подобар водач на навивање низ годиниве :D
Автоматски споено мислење:

Во случајов Работнички продава карти , неможе ние како група да си ги земеме ..

Иначе последен пат Вардар играше на градски 23.11.2022 прославата со Железничар , а лигашка утакмица немаме играно повеќе од 3 години сезоната кога испаѓавме од лига ...
Игравме со Охрид во 2022 :D

Фали бордо елекот на трибина, не се најде подобар водач на навивање низ годиниве :D
Нашите воџи се најдобри :cujte: . Ќе видиш каква атмосфера ќе направат со работнички, ќе си ги повлечеш зборовите.

Ова со носењево по еден човек со тебе, секогаш ќе ме потсеќа на математиките на С****о од пред 15 години. Вика како бе може босанците да се понапред од нашава тифо сцена. Еве вика денес сме 500, па наредна сезона секој ќе донесе по уште еден со него, ќе бидеме 1000, па 2000 :pos: Фали бордо елекот на трибина, не се најде подобар водач на навивање низ годиниве :D

Фали дечкото со елекот ,прав си со муабетот дека сеуште е бр 1 во водење на трибина околу навивање репертоар на песни итн,многу ја форсираше "Игра магично"затоа може го тргнаа од трибина :) шала на страна друга е причината.

Честитки за победата.Сега за во недела нормално како симпатизер на Работнички посакувам победа,па од следната сезона место за опстанок да решаваме за титула.

ako ti prifatis da gi pisuvas izvestaite na forumot prakam garantno pismo neka bira australia ili indonezija (bali)
Да се договориме за Јапонија, одма прифаќам :D

Честитки за победата.Сега за во недела нормално како симпатизер на Работнички посакувам победа,па од следната сезона место за опстанок да решаваме за титула.
Без навреда, ама братко јас веќе не го гледам Работнички како македонски клуб. Газдите турци, изнакупија играчи немакедонци, Попе шитна се'. Они клубот го земаа само за да градат згради таму, на помошниот терен. Ресторанот и кафичот ги затворија, а по резултативе ништо фудбалско не ги интересира.

Да се договориме за Јапонија, одма прифаќам :D

Без навреда, ама братко јас веќе не го гледам Работнички како македонски клуб. Газдите турци, изнакупија играчи немакедонци, Попе шитна се'. Они клубот го земаа само за да градат згради таму, на помошниот терен. Ресторанот и кафичот ги затворија, а по резултативе ништо фудбалско не ги интересира.
Апсолутно се сложувам со тебе и кај мене опадна интересот за следење на клубот,годинава само еднаш ги имам гледано на стадион,но сепак сакам да останат во лига.

Играа шипурките денес сите против Вардар, даруваа бодови таму каде што треба за да испаднеме, дали дека им се ближи празникот па многу се великодушни не знам, ама на крај со клуч 17ка ги отшравивме јајцава и им го зачукавме до крај што би рекол @Комити Лисиче. :D

А брату пепел беше денес?:D
Брату културен и примерен бев денес, еве за пола саат си легнувам утре на работа ќе бидам топ. Гнасите си даваат бодови се им ебам ама на крај ќе го испушат како курва пред МТВ за 800 денари( така барем ми имаат кажано, дека пушат за 800)

Брату културен и примерен бев денес, еве за пола саат си легнувам утре на работа ќе бидам топ. Гнасите си даваат бодови се им ебам ама на крај ќе го испушат како курва пред МТВ за 800 денари( така барем ми имаат кажано, дека пушат за 800)
И сигурно си прашувал за другарче, не за тебе. :D

Да додадам и 1000, да заокружиме на 7000? :D
Таман фул капацитет, уште 1 000, нека додаде некој да се наполнат и скалите :D
Муабет раскажан 92738 пати на трибина, :icon_mrgr: легенда дефинитивно најдобро си ја вршеше задачата, совршено што треба и кога треба.

ako ti prifatis da gi pisuvas izvestaite na forumot prakam garantno pismo neka bira australia ili indonezija (bali)
Прифаќам и за трета лига да пишувам, секако имаме соработка долги години :D

Таман фул капацитет, уште 1 000, нека додаде некој да се наполнат и скалите :D

Муабет раскажан 92738 пати на трибина, :icon_mrgr: легенда дефинитивно најдобро си ја вршеше задачата, совршено што треба и кога треба.

Прифаќам и за трета лига да пишувам, секако имаме соработка долги години :D

za u japan ne mu trebam moze i so mk pasos na mesec dena. ke si najde tamu sam japanka po negov merak. :icon_mrgr:

ako mu treba nesto tamu ne e problem ke sredime, a ko sto e meraklija na shumi, planini i vozovi edna kuka na 200km od tokio so brz voz konekcija ke brka rabota. za 30k evra ke mu resime i stanbeno prasanje. :icon_mrgr:

e sega ako ne mu smeta hong kong imam edna koleska taman negovi godini... singapurski (najjak) pasos so hong kong pr... taman ke moze i vardar da mu go kupi :icon_mrgr:... zamisli saber gazda na vardar

za u japan ne mu trebam moze i so mk pasos na mesec dena. ke si najde tamu sam japanka po negov merak. :icon_mrgr:

ako mu treba nesto tamu ne e problem ke sredime, a ko sto e meraklija na shumi, planini i vozovi edna kuka na 200km od tokio so brz voz konekcija ke brka rabota. za 30k evra ke mu resime i stanbeno prasanje. :icon_mrgr:

e sega ako ne mu smeta hong kong imam edna koleska taman negovi godini... singapurski (najjak) pasos so hong kong pr... taman ke moze i vardar da mu go kupi :icon_mrgr:... zamisli saber gazda na vardar
Ништо сега таман само жена му да го прочита ова и секако нема да иде до крај на сезона на утакмици, ќе нема потреба од преселување низ белиот свет и трошење пари :D

Победава со Струга беше сама по себе ремек дело и може ќе биде една од најважните победи во сите овие сезони затоа што очигледно се решило да им се пушта бодови на другите од долниот дел на табелата. Нашата приказна станува од коло во коло се поголема и поголема, само храбро до крај.

Премногу важна победа, од сега па натаму доаѓаат клучните натпревари и искрен да бидам, првпат во живот сум толкав оптимист и убеден сум дека ќе обезбедиме директен опстанок. Нема шанси со ваква хемија, залагање и навивачи да испаднеме, дури во најлош случај и бараж да играме, без проблем ќе победиме било која екипа од Втора лига. Видовме дека почна пазарот, па од коло во коло очекувам уште поголеми заебанции со натигодајмиго да има. Сепак, треба да не загрижува што од година во година, како што пиша и @Saber Rider на некоја тема, се ретчи бројот на наши екипи и се повеќе лигава заличува на втора косовска, за што сме и самите криви донекаде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom