Џ
Џонтра Волта
Гостин
ццццццццццццццццццццццццццццццццццццццц13:57 Ги застанал таткото на Данка кој бил во својот автомобил да ги праша дали некаде го виделе девојчето.
ццццццццццццццццццццццццццццццццццццццц13:57 Ги застанал таткото на Данка кој бил во својот автомобил да ги праша дали некаде го виделе девојчето.
Ima materijalni dokazi.. kameri, tragi od krv na voziloto i priznanie.. ne ti treba telo..Чекајте сега, телото никаде го нема, а сигурни сме дека детето е убиено? Може ли така? Без доказ? Оти реално секој еден може да каже дека е убиец.
Како така бе без тело само со признание и крвта на возилото? Како не ти треба тело? За кој член ќе одговараат без тело и обдукција? А ако била силувана? Ако била жива, па задавена после? Ако била пред тоа фрлена мртва пред кола? Ај без тело ќе им судиме за убиство од небрежност, демек несакајќи ја згазнаа и од паника ја фрлија... Веруваш на некој кој 10 дена си работел пак во таа кола и си живеел како ништо да не било?Ima materijalni dokazi.. kameri, tragi od krv na voziloto i priznanie.. ne ti treba telo..
И реално крвта штоја нашле во кола, може е од повреда....ама може девојчето пример сеуште е живо. Не ми е јасно како само така утврдиле смрт.Како така бе без тело само со признание и крвта на возилото? Како не ти треба тело? За кој член ќе одговараат без тело и обдукција? А ако била силувана? Ако била жива, па задавена после? Ако била пред тоа фрлена мртва пред кола? Ај без тело ќе им судиме за убиство од небрежност, демек несакајќи ја згазнаа и од паника ја фрлија... Веруваш на некој кој 10 дена си работел пак во таа кола и си живеел како ништо да не било?
Не сакам да се правам паметна, ама без тело немаш доказ, имаш само претпоставки. Знаеш после обдукција колку може да забега еден случај на друга страна?
Ќе испадне сега пак од почеток се без телото. Јас мислев и тело најдено и тие признале, направено се како што треба, тоа тело немало.И реално крвта штоја нашле во кола, може е од повреда....ама може девојчето пример сеуште е живо. Не ми е јасно како само така утврдиле смрт.
За да прогласиш некој за мртов ти треба прво посмртница од лекар. А без мртво тело, нема посмртница.
И јас така мислев искрено дека од работа само тука читам и сега кога прочитав дека нема тело многу чудно ми падна.Ќе испадне сега пак од почеток се без телото. Јас мислев и тело најдено и тие признале, направено се како што треба, тоа тело немало.
Затоа викам може жива била па ја убиле покасно, огромна разлика прави несреќен случај и намерно убиство, а без тело како ќе докажеш што е?
доволно е и костур да најдат , доказ е, ДНК има...И реално крвта штоја нашле во кола, може е од повреда....ама може девојчето пример сеуште е живо. Не ми е јасно како само така утврдиле смрт.
За да прогласиш некој за мртов ти треба прво посмртница од лекар. А без мртво тело, нема посмртница.
Ќе им се суди за тешко убиство, така пишеше на трката преескаКако така бе без тело само со признание и крвта на возилото? Како не ти треба тело? За кој член ќе одговараат без тело и обдукција? А ако била силувана? Ако била жива, па задавена после? Ако била пред тоа фрлена мртва пред кола? Ај без тело ќе им судиме за убиство од небрежност, демек несакајќи ја згазнаа и од паника ја фрлија... Веруваш на некој кој 10 дена си работел пак во таа кола и си живеел како ништо да не било?
Не сакам да се правам паметна, ама без тело немаш доказ, имаш само претпоставки. Знаеш после обдукција колку може да забега еден случај на друга страна?
Па нема ни коски.доволно е и костур да најдат , доказ е, ДНК има...
Тие имаат член 113 осуда за убиство од 5 до 15 години и член 114 за тешко убиство од 10 до 40 години и таа им е најголемата казна воопшто. Ако судат за тешко убиство треба по тој член, а како ако немаат тело? Од кај знаат дека не било пример мртво девојчето пред да поминат тие?Ќе им се суди за тешко убиство, така пишеше на трката прееска
По 114 член ќе им се суди, баш прееска тоа читавТие имаат член 113 осуда за убиство од 5 до 15 години и член 114 за тешко убиство од 10 до 40 години и таа им е најголемата казна воопшто. Ако судат за тешко убиство треба по тој член, а како ако немаат тело? Од кај знаат дека не било пример мртво девојчето пред да поминат тие?
И како бе воопшто да судат без тело?
Е кривично право знам за Србија од детективот се жими се.