Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.397
- Поени од реакции
- 25.848
Мене ме прашуваш ?А извини што си во хороскоп?
Мене ме прашуваш ?А извини што си во хороскоп?
Ако е во некој контекст не ми е за знаме затоа што и јас сакам астрономија и астрологија. А ако е за математики за врска и брак тогаш тоа е друго.Знаме. Ако праша, а извини што си во хороскоп?
Што си у хороскоп Ска?Ако е во некој контекст не ми е за знаме затоа што и јас сакам астрономија и астрологија. А ако е за математики за врска и брак тогаш тоа е друго.
Кој е контекстот на прашањево ?Што си у хороскоп Ска?
Брак и деца. Што си де?Кој е контекстот на прашањево ?
Контекстот на прашањето е чиста љубопитност.Кој е контекстот на прашањево ?
ma strav mu e od edna od tetkite da ne proba da go leci posle pa i dijagnoza da mu dade radi horoskopskiot znak... si znae on ubavoКонтекстот на прашањето е чиста љубопитност.
Не се плаши, не планирам да те женам.
Имаше една членка на форумов што сака многу астрологија и хороскоп. Сакаш да се запознаете?Ако е во некој контекст не ми е за знаме затоа што и јас сакам астрономија и астрологија. А ако е за математики за врска и брак тогаш тоа е друго.
Па знам. Затоа прашав што е контекстот затоа што сметам дека не е битно на јавен форум да споделувам лични информации само заради разонода.Контекстот на прашањето е чиста љубопитност.
Не се плаши, не планирам да те женам.
Ти имаше шанса да дознаеш пред неколку месеци. За жал ја пропушти.Брак и деца. Што си де?
Уживај, и јас го читам Сусаро во секоја тема.Брат Ска, те прашуваат за да те намамат со пичкина магија и да те оженат, немој да си кажал! Вештици!
Ако е над 55 години не сакам.Имаше една членка на форумов што сака многу астрологија и хороскоп. Сакаш да се запознаете?
Па знам. Затоа прашав што е контекстот затоа што сметам дека не е битно на јавен форум да споделувам лични информации само заради разонода.