Не можи тука да се обвини полицијата затоа што од сам старт истрагата беше подигната на највисок степен.![]()
Pronađena Nestala Devojčica (2) Policija Tragala Za Njom Dan I Po (Sidnej)
Pronađena Nestala Devojčica (2) Policija Tragala Za Njom Dan I Po (Sidnej) Devojčica Bejli Vulf (2) koja je nestala u Sidneju je pronađena, a kako pišu lokalni mediji, dete je na bezbednom mestu i oseća se dobro. Ona je pronađena u sredu oko 15.50 u Tarou nakon opsežne potrage policije.dnevnadoza.net
Во Сиднеј со миљарда народ, за денипол нашле двегодишно дете.
Во некоја пустелија каде кола или чекорење се слуша на километри, сеуште без резултат. Или кај нас, да не беше Латас тикви ќе го "најдеа".
Српските како нашите полицајци, ги бива само за муфте кафана и...да не спомињам уште за што, јасно е за секој кој имал приватен проблем со полицаец.
Не вервам ова да е поврзано со исчезнувањето, сигурно на мајката не и текнало пет до десет да ја продај ќерка си и да ја слика пред да се случи тоа.Како што се дознава, пред исчезнувањето на Данка Илиќ, мајката три пати го фотографирала детето од различни агли.
Ако го фотографирала регуларно, секојдневно, како сите што правиме со мали деца, а јас еве и со мачето, на пример, ова не е чудно. Ама ако долго време не го фотографирала детето, тогаш ова е многу сомнително и води до натамошни заклучоци што не зборуваат добро за мајката ...
Не дека и текнало тогаш за да ја продаде, може било се испланирано од предходно, а сликите ги направила за да има 'доказ' дека девојчето било со неа.Не вервам ова да е поврзано со исчезнувањето, сигурно на мајката не и текнало пет до десет да ја продај ќерка си и да ја слика пред да се случи тоа.
Мали се шансите да е навистина она, никој нема да ја шета одма ако е киднапирана и тоа сред Виена одма ќе ги лоцираатНекои прашуваат како знаат дека се романки. Па како што ние би знаеле дека се бугарки или гркинки, а во Виена има мноогу срби па некој веројатно сака да помогне, без оглед дали е детето или не е.![]()
(VIDEO) DA LI JE OVO SNIMAK NESTALE DANKE U BEČU Pogledajte video koji proverava policija
Novi trag u istrazi za nestalom Dankom Ilić pojavio se jutros u pola tri ujutru, kada je policija dobila informaciju da je devojčica viđena u Beču u pratnji dve rumunske državljanke. "Blic" je došao u posed snimka devojčice za koju se sumnja da je nestala Danka Ilić.www.blic.rs
Па немало да ја слика од повеќе агли, една слика е доволна за доказ.Не дека и текнало тогаш за да ја продаде, може било се испланирано од предходно, а сликите ги направила за да има 'доказ' дека девојчето било со неа.
Вака личи на девојчето, ама многу дечиња на таа возраст си наликуваат. Посебно ако се слично облечени, со слични фризури, и вака од далеку снимано....наликува.Некои прашуваат како знаат дека се романки. Па како што ние би знаеле дека се бугарки или гркинки, а во Виена има мноогу срби па некој веројатно сака да помогне, без оглед дали е детето или не е.![]()
(VIDEO) DA LI JE OVO SNIMAK NESTALE DANKE U BEČU Pogledajte video koji proverava policija
Novi trag u istrazi za nestalom Dankom Ilić pojavio se jutros u pola tri ujutru, kada je policija dobila informaciju da je devojčica viđena u Beču u pratnji dve rumunske državljanke. "Blic" je došao u posed snimka devojčice za koju se sumnja da je nestala Danka Ilić.www.blic.rs
ти цело време како да навиваш за киднапериве ми делува.Ова на видеото ми личи како со подолга коса.
Плус ако некој го снимил сигурно ќе викнел веднаш полиција, ова ми мава како на тотален дефокус на истрагата