Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не се нормални кој крах го имаат. Сите на клоци

Знаете што, баш ми е мило само ради Тудор...имаа шанса да го донесат летоска, ама решија да продолжат со Орлок и сезонава, па сега им се удри од глава. Нема гаранција дека Тудор ќе ги воскреснеше мизерииве, ама барем ќе видевме нешто ново, друго е кога имаш клубска легенда покрај аут линијата...

Сега вака останува по 15388107 пат да не потсети Алегри на пресконференција дека ни требаат уште 13 бода за сигурно да обезбедат топ 4 пласман, ќерката да му ја обезбедам ја во кревет

Изгледа дебилите во управа си рекле со Алегри, "додека смртта не не раздели". Епа време е Алегри да умре од инфаркт, мозочен удар или сообраќајка, се да му се изнаебам до десетто колено ретардирано!!!

На се што направи првиот мандат, се посра вториов. Сам себе се поништи, со нула се помножи...

Ko kje mi tekni deka bev edinstveniot shto ushte na pochetok si kaza deka Alegri vrska nema od zivotot i izlegov prav. Ps tuka polno so kreteni shto kako globilon vrska nemate od zivotot- ebate navivachi glupi …..

Јас не знам искрено после ова, како Алегри уште се гледа во огледало..А камоли да остане тренер на Јувентус...Доста му е бе, дури и од него, многу е....

Јас не знам искрено после ова, како Алегри уште се гледа во огледало..А камоли да остане тренер на Јувентус...Доста му е бе, дури и од него, многу е....
На мене не ми е јасно како навивачите низ Торино не му ја извитоперат фацата со палки и боксирачи. Како може локалните навивачи да се помирени со повраќаницата од игра што ја доставува суштествово?

На мене не ми е јасно како навивачите низ Торино не му ја извитоперат фацата со палки и боксирачи. Како може локалните навивачи да се помирени со повраќаницата од игра што ја доставува суштествово?
Алегри е првиот виновник, ама и треба да се направи длабок рез во играчкиот кадар. Сигурно ја виде сликата каде Рабиот се кини смеење после пораз на својот тим, незамисливо и недозволиво. Колку сака нека е добар играчот, мора да му се каже дека треба да го почитува и сака дресот во кој игра..

Едноставно нешто во клубот не штима доста време, тоа сите го гледаме а нема никакви промени, кога нешто не оди мора да се носат одлуки али кој да ги носи е прашањето. Кажав јас дека дур е овој тренер Јувентус го пратам само на flashscore и ништо повеќе. Нормално беше заситувањето после 9 последователни титули, и не е проблем неколку години да се биде без титули, проблемот е што се нема визија за иднина, наместо да се размислува за целосно менување на стил на игра, модерен ,брз фудбал, нашиве се ослонуваат на игра од пред 20 години, и тврдам дека да го немаше оформено костурот на екипата Конте овој титула немаше да помириса. Може знае да менаџира со веќе готов тим, али сам да створи тим, е тоа малку потешко. Да беа некој понормални времиња одамна он немаше да биде тренер на Јувентус ама тоа е, до некој подобри времиња и без нервози, се е менливо само Јувентус останува. На клубов му се потребни луѓе со визија ако не се способни да ги назначат нека го продадат, има луѓе кој ни секунда не би размислувале да го купат, по теркот на Сити и Псж. Јувентус е Јувентус.

Можеме слободно да кажеме едно ЧАО на топ 4 пласманот...

Screenshot_20240401_000824_edit_6435871766931254.jpg

Три години горе-доле статус кво ситуација. Три години отидени во неповрат...

Ај барем се повеќе новинари тврдат дека Џунтоли средил работа со Мота...и магаре да ставиш ќе е подобро од Орлоков.

Алегри им ја убил вољата за живот а не па за фудбал. Ништо чудно во блиска иднина да ни се самоубие некој играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom