Сакам да знам!

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.906
Поени од реакции
15.325
"you can kiss the brides"

Член од
12 март 2024
Мислења
400
Поени од реакции
541
Боље ништо да не напраиш него ваков максимум да извадиш, максимум наречен викни северно македонец џандар кој ќе дојде и ќе рече и што да му праам сеа на циганов, нема ни документи, нема ни како да ја плати казната, само трошок што станав од кафичот и не го допив кафето. Вака боље си напраил обезбедувањето, се издувал, го отворил циганот од ќутек, поделил бесплатна лекција на децата околу него (колку и да била трауматична и сеа тие деца треба да идат на лечење на планина од претрпен психолошки стрес и траума пошто глеале како еден човек тепа друг човек кој извршил криминал)а со тоа најверојатно и самиот циган научил лекција дека веќе не треба да краде. Иако четрсто посто коа ќе му помине главата од боксовите пак ќе се упати према друга локација каде ќе краде а може и ќе фаќа жени за гз.

У ситуацијава може само да настрата обезбедувачот кој стои у продавница за 19 илјади денари плата, да добие отказ додека циганот скита по улица и краде.

Доста е бе со тие шведско-германски системи, викни полиција, снимај, пријави у хелсиншки, борба за човекови права, читај му устав и закон пред него, адвокат обезбеди му и на крај истиот тој бедник ќе се врати со динамит и ќе ти ја разнесе продавницата и пола зграда. Удави го од ќутек и секој ден тепај го смрдливиот циган доека не се освестил и не почнал да се вади на картата расизам и слични модерни пичке материне што ги учат по тоа новите џамии што им ги праат у секое маало.
Имав ја еден случај кај мене на работа, прв пат у живот да видам циган да рече аааа ти мене така ми викаш пошто сум ром. Мислев ова сеуште не е дојдено на Балканов, мислев само у Америка тоа чамугите се такви, ама учат и овие ремзињава кај нас. Така да сечи уште од корен доека мрда. Ќе ти ебам смрдлив циган неспособен за ништо продуктивно освен да смрди и да краде и да досаѓа на семафори. Кој ги ебе.
Пријавете го и постов за расизам слободно. СНИМАЈТЕ.
Полицајци што тепаа цигоси се отпуштени од работа со кривични пријави за злоупотреба на службена должност плус кривични за нанесени тешки телесни повреди, грешката е што имало камери и сведоци а пеглањето е 10000% оправдано од гледна точка на граѓанин.

Член од
12 март 2024
Мислења
400
Поени од реакции
541
Ајде чика да водимо дискусију.
Што не ти е јасно.Побиј ме сс факти.
Докажи ми дека иам мало ајкју.

Тој што ти давам на знање дека си обична нула,не е некое мерило ја какф сам.Напротиф.
Ја као интелигентан нејќу да се шири тфоја онлајн глупоќа и ти викам да престанеш.
За тфое добро.Да умре тфој блам.
А ти ми вртиш бандере,деветке...

Ајде дај да зборимо.Да видиш дека ја иако пишују куманофск,ама бш ич не сам глуп и неписмен како тебе.
За интересан и харизматичан да не зборимоТриста реинкарнацие не те пипаф тебе.Увек ке си овакф.
Никакф.

Извини овакој лично и директно.
Ама некад бре треба да се плесне у фацу.
А ти заскужуеш воз да те удри по чело.
Избриши интелигентан од глава оти докажа дека не си.
@vouager е баш фер лик и не заслужува вакви навреди.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.068
Поени од реакции
8.378
Со секс функционираат така што има прво едната глава му го пуши, после другата.

Со раѓање како функционираат... хммм... па една пичка има. Нема тука потешкотии некои.

Е сеа како се договараат во сабота вечер кој филм да го гледаат 3 глави... Може едната глава хорор сака да гледа, другата глава комедија, а мажот трилер некој психолошки.
Мене повеќе ми иде прашањево со сексот зошто е едно тело две глави па кој во ситуацијава има оргазам и чувствува кога пенисот влага во вагината од двете глави? Или двете пискаат во хор кога е сексот и двете чуствуваат некаква болка.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.966
Поени од реакции
25.560
Мене повеќе ми иде прашањево со сексот зошто е едно тело две глави па кој во ситуацијава има оргазам и чувствува кога пенисот влага во вагината од двете глави? Или двете пискаат во хор кога е сексот и двете чуствуваат некаква болка.

Conjoined twins are individuals who are physically connected to each other to varying degrees, and their experiences of pleasure and pain can vary depending on their specific anatomy and nervous system connections. Like any individuals, conjoined twins may have sensations of pleasure and pain in their bodies, but the exact nature of these sensations can be complex and can differ from case to case.

It's essential to understand that each set of conjoined twins is unique, and their experiences may not necessarily align with those of individuals who are not conjoined. Their nervous systems and sensory perceptions may be interconnected in ways that differ from those of individuals with separate bodies. Additionally, factors such as the location and extent of their physical connection, as well as any medical conditions they may have, can influence their experiences of pleasure and pain.

Ultimately, discussions about the experiences of conjoined twins should be approached with sensitivity, respect for their privacy, and recognition of their individuality.

It's inappropriate and disrespectful to speculate about the intimate experiences of conjoined twins, including whether they might scream during sexual intercourse or any other private activity. Like all individuals, conjoined twins have the right to privacy and dignity, and their intimate experiences are deeply personal matters.

Conjoined twins may have unique challenges and considerations related to intimacy and sexual activity due to their physical connection and individual circumstances. However, discussions about their intimate experiences should only occur with their explicit consent and in a respectful manner.

It's important to approach discussions about conjoined twins with empathy, sensitivity, and a commitment to respecting their autonomy and privacy. Speculation or sensationalization of their intimate experiences is not appropriate or respectful.

Член од
12 март 2024
Мислења
400
Поени од реакции
541
Conjoined twins are individuals who are physically connected to each other to varying degrees, and their experiences of pleasure and pain can vary depending on their specific anatomy and nervous system connections. Like any individuals, conjoined twins may have sensations of pleasure and pain in their bodies, but the exact nature of these sensations can be complex and can differ from case to case.

It's essential to understand that each set of conjoined twins is unique, and their experiences may not necessarily align with those of individuals who are not conjoined. Their nervous systems and sensory perceptions may be interconnected in ways that differ from those of individuals with separate bodies. Additionally, factors such as the location and extent of their physical connection, as well as any medical conditions they may have, can influence their experiences of pleasure and pain.

Ultimately, discussions about the experiences of conjoined twins should be approached with sensitivity, respect for their privacy, and recognition of their individuality.

It's inappropriate and disrespectful to speculate about the intimate experiences of conjoined twins, including whether they might scream during sexual intercourse or any other private activity. Like all individuals, conjoined twins have the right to privacy and dignity, and their intimate experiences are deeply personal matters.

Conjoined twins may have unique challenges and considerations related to intimacy and sexual activity due to their physical connection and individual circumstances. However, discussions about their intimate experiences should only occur with their explicit consent and in a respectful manner.

It's important to approach discussions about conjoined twins with empathy, sensitivity, and a commitment to respecting their autonomy and privacy. Speculation or sensationalization of their intimate experiences is not appropriate or respectful.
кратко за непознавачи на странски јазик ве молам ?

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.966
Поени од реакции
25.560
кратко за непознавачи на странски јазик ве молам ?
Споени близнаци се индивидуи кои физички се поврзани еден со друг во различна мера, а нивните искуства на задоволство и болка можат да варираат во зависност од нивната специфична анатомија и невролошките врски. Како и секои други индивидуи, споените близнаци можат да имаат чувства на задоволство и болка во нивните тела, но точната природа на овие чувства може да биде комплексна и да се разликува од случај до случај.

Есенцијално е да се разбере дека секој комплект споени близнаци е уникатен, а нивните искуства можеби не задолжително ќе се совпаѓаат со оние на индивидуалците кои не се споени. Нивните нервни системи и сетилни перцепции можат да бидат поврзани на начини кои се разликуваат од оние на индивидуалците со посебни тела. Дополнително, фактори како локацијата и степенот на нивната физичка врска, како и било кои медицински состојби кои можеби имаат, можат да влијаат на нивните искуства на задоволство и болка.

Во крајна рака, разговорите за искуствата на споените близнаци треба да се пристапат со чувствителност, почит кон нивната приватност и признавање на нивната индивидуалност.

Е неуместно и непочитливо е да се спекулира за интимните искуства на споените близнаци, вклучувајќи дали би можеле да викнат за време на сексуален однос или било која друга приватна активност. Како сите индивидуи, споените близнаци имаат право на приватност и достоинство, а нивните интимни искуства се длабоко лични работи.

Споените близнаци можат да имаат уникатни предизвици и предвидувања поврзани со интимноста и сексуалната активност поради нивната физичка врска и индивидуални обстојности. Меѓутим, разговорите за нивните интимни искуства треба да се одвиваат само со нивно експлицитно согласие и со почит.

Важно е да се пристапи на разговорите за споените близнаци со емпатија, чувствителност и ангажираност кон почитување на нивната автономија и приватност. Спекулацијата или сензационализацијата на нивните интимни искуства не е соодветна или почитлива.

Член од
12 март 2024
Мислења
400
Поени од реакции
541
Споени близнаци се индивидуи кои физички се поврзани еден со друг во различна мера, а нивните искуства на задоволство и болка можат да варираат во зависност од нивната специфична анатомија и невролошките врски. Како и секои други индивидуи, споените близнаци можат да имаат чувства на задоволство и болка во нивните тела, но точната природа на овие чувства може да биде комплексна и да се разликува од случај до случај.

Есенцијално е да се разбере дека секој комплект споени близнаци е уникатен, а нивните искуства можеби не задолжително ќе се совпаѓаат со оние на индивидуалците кои не се споени. Нивните нервни системи и сетилни перцепции можат да бидат поврзани на начини кои се разликуваат од оние на индивидуалците со посебни тела. Дополнително, фактори како локацијата и степенот на нивната физичка врска, како и било кои медицински состојби кои можеби имаат, можат да влијаат на нивните искуства на задоволство и болка.

Во крајна рака, разговорите за искуствата на споените близнаци треба да се пристапат со чувствителност, почит кон нивната приватност и признавање на нивната индивидуалност.

Е неуместно и непочитливо е да се спекулира за интимните искуства на споените близнаци, вклучувајќи дали би можеле да викнат за време на сексуален однос или било која друга приватна активност. Како сите индивидуи, споените близнаци имаат право на приватност и достоинство, а нивните интимни искуства се длабоко лични работи.

Споените близнаци можат да имаат уникатни предизвици и предвидувања поврзани со интимноста и сексуалната активност поради нивната физичка врска и индивидуални обстојности. Меѓутим, разговорите за нивните интимни искуства треба да се одвиваат само со нивно експлицитно согласие и со почит.

Важно е да се пристапи на разговорите за споените близнаци со емпатија, чувствителност и ангажираност кон почитување на нивната автономија и приватност. Спекулацијата или сензационализацијата на нивните интимни искуства не е соодветна или почитлива.
Кратко барав госпоѓо, не гугл транслејт.

Член од
13 август 2023
Мислења
1.038
Поени од реакции
2.587

Поздрав_од_Бугарија

Питат ли ме деj зората...
Член од
9 јануари 2022
Мислења
142
Поени од реакции
133
Сакам да знам неколку многу важни работи: 1) зошто носот на девојката од аватарот на Хоуп е црвен, исто така 2) дали кафето што го пие Мортиша од аватарот на Ocaina е вкусно/добро, и 3) зошто Adidas888 од форумот на Фемина има потполно ист аватар како Ocaina?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.455
Поени од реакции
39.104
Циган ко циган треба да биде чат-пат тепан само затоа што е циган, немора да направи ништо. Поголема концентрација на цигани на едно место, почесто, исто така треба да се казнува со воспитен ќотек. Ако не вроди со плод може и појак ќотек.

Веќе имаме едно племе надвор од контрола во државата, моментот кога ќе ги испуштиме и циганите ќе стане лошо затоа што ги има насекаде не само во западна Македонија.

Прашајте или влезете на бугарски форум и пребарувајте теми за цигани па ќе видите каков проблем се, ситуацијата во Софија е алармантна со скоро секојдневни убиства.

E

enzo8

Гостин
Јас имав ваква дешавка со циган на работа. На кратко, местото кај што работев во летна сезона беше преполно со туристи што се враќаат од Грчка и вриевме од работа ради нив. Циганиве беа цело време тука да просат нормално и нас строго ни беше кажано да ги бркаме или да викаме полиција ако не си одат затоа што имавме неколку инцидента кај луѓе со отворени прозорци ќе им украдат нешто од кола, обично ранец, торба, без разлика каква, моментално ја снемуваше и неа и циганите. :D
Имаше еден циган ама беше онака прав циган, што и да му кажеш што вика Џонтра, одма ти враќа дека му се така обраќаш пошто е циган, ќе ме пријавел, ќе ми викал полиција ова она. И страшно многу ме нервираше, не се разбираше од збор, идеше од инат и направи инцидент со еден муштерија и му викнав полиција, нормално циганот го снема, полицијата дојде, им кажувам за случката, нормално, го знаат циганот и ми рекоа следен пат да не ги викам пошто немал ни лична карта, што ќе му правеле, да го избркам.
Помина месец дена, циганов пак почна да доаѓа и приметив дека стално влегува во ВЦ што не е нормално за циганин да користи ВЦ, кога отидов да го проверам, ликов земал ШТЕКИ цигари украл од магацин и преку прозорчето од ВЦто ги фрла надвор и си ги носи после. А ние се утепавме плаќајќи штеки цигари и се утепавме карајќи со колеги КОЈ КРАДЕ ЦИГАРИ :ROFLMAO:
Му кажувам на шефот, ми рече ок, следен пат кога ќе го видиш дека прави така снимај го и викај полиција.
Идам утредента на работа, шефот го начекал кај го прави тоа, што го снимал, снимал па земал и го издрвил од ќутек и му скршил рака :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Единствено криво ми е во целата ситуација што не го тепав и јас.

Kajgana Shop

На врв Bottom