Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.748
Епа си имаат квалитет, затоа е најскапо.Ја и пред дешавкава не влагав у Веро.
Нека ги намалат цените им ебам мајката грчка. Најголема маржа зимаат.
Епа си имаат квалитет, затоа е најскапо.Ја и пред дешавкава не влагав у Веро.
Нека ги намалат цените им ебам мајката грчка. Најголема маржа зимаат.
Daj vaka za nepismeni kako mene pojasni vo shto e pokvaliteten od drugite marketi ?Епа си имаат квалитет, затоа е најскапо.
Ленорот на пример, мириша на право пролече.Daj vaka za nepismeni kako mene pojasni vo shto e pokvaliteten od drugite marketi ?
Боље ништо да не напраиш него ваков максимум да извадиш, максимум наречен викни северно македонец џандар кој ќе дојде и ќе рече и што да му праам сеа на циганов, нема ни документи, нема ни како да ја плати казната, само трошок што станав од кафичот и не го допив кафето. Вака боље си напраил обезбедувањето, се издувал, го отворил циганот од ќутек, поделил бесплатна лекција на децата околу него (колку и да била трауматична и сеа тие деца треба да идат на лечење на планина од претрпен психолошки стрес и траума пошто глеале како еден човек тепа друг човек кој извршил криминал)а со тоа најверојатно и самиот циган научил лекција дека веќе не треба да краде. Иако четрсто посто коа ќе му помине главата од боксовите пак ќе се упати према друга локација каде ќе краде а може и ќе фаќа жени за гз.Требало на лице место да викнеш полиција или да го снимаш настанот со телефон, тоа е максимум што можеш да направиш во ситуацијата ако сакаш да издејствуваш нешто.
Абе и ти си во право, не дека не.Мене лично ме иритира изживувањето врз одредено човечко суштество, иако и јас сум до одреден степен да се намлати некој Циган убаво.Боље ништо да не напраиш него ваков максимум да извадиш, максимум наречен викни северно македонец џандар кој ќе дојде и ќе рече и што да му праам сеа на циганов, нема ни документи, нема ни како да ја плати казната, само трошок што станав од кафичот и не го допив кафето. Вака боље си напраил обезбедувањето, се издувал, го отворил циганот од ќутек, поделил бесплатна лекција на децата околу него (колку и да била трауматична и сеа тие деца треба да идат на лечење на планина од претрпен психолошки стрес и траума пошто глеале како еден човек тепа друг човек кој извршил криминал)а со тоа најверојатно и самиот циган научил лекција дека веќе не треба да краде. Иако четрсто посто коа ќе му помине главата од боксовите пак ќе се упати према друга локација каде ќе краде а може и ќе фаќа жени за гз.
У ситуацијава може само да настрата обезбедувачот кој стои у продавница за 19 илјади денари плата, да добие отказ додека циганот скита по улица и краде.
Доста е бе со тие шведско-германски системи, викни полиција, снимај, пријави у хелсиншки, борба за човекови права, читај му устав и закон пред него, адвокат обезбеди му и на крај истиот тој бедник ќе се врати со динамит и ќе ти ја разнесе продавницата и пола зграда. Удави го од ќутек и секој ден тепај го смрдливиот циган доека не се освестил и не почнал да се вади на картата расизам и слични модерни пичке материне што ги учат по тоа новите џамии што им ги праат у секое маало.
Имав ја еден случај кај мене на работа, прв пат у живот да видам циган да рече аааа ти мене така ми викаш пошто сум ром. Мислев ова сеуште не е дојдено на Балканов, мислев само у Америка тоа чамугите се такви, ама учат и овие ремзињава кај нас. Така да сечи уште од корен доека мрда. Ќе ти ебам смрдлив циган неспособен за ништо продуктивно освен да смрди и да краде и да досаѓа на семафори. Кој ги ебе.
Пријавете го и постов за расизам слободно. СНИМАЈТЕ.
Неможе,ај види поубаво,ако гу завртиш конац што гори ке треа да га убуташ у торту,а делче што треа да улегне у торту ке биде горе.Оти може да се користи и како 6![]()
Како Шерлок Холмс си, ма да ти поише би сакал да си како Џон ХолмсНеможе,ај види поубаво,ако гу завртиш конац што гори ке треа да га убуташ у торту,а делче што треа да улегне у торту ке биде горе.
Ја мислу дека зшто има најмалце шансе да се искористи у ретки случаеви.А работе што су ретки су поскупи.
Ретко кој живи над девеесе.Такој да комбинација од 1 до 100 сс две цифре,деветка би била најретка од сфи.Затој е најскупа.Или пуниш 9, или нешто и 9(пример 29,49), или 90 и нешто,што е поретко од било коју помалу декаду.
Било која комбинација сс било коју цифру и 9,е поретка од комбинацију и било коју цифру осфен 9.
Разбра ли ме некој?
Или да напишу литературно?
Разбравме, ама и со нула е слично. Не слави никој 0 (нула) години.Неможе,ај види поубаво,ако гу завртиш конац што гори ке треа да га убуташ у торту,а делче што треа да улегне у торту ке биде горе.
Ја мислу дека зшто има најмалце шансе да се искористи у ретки случаеви.А работе што су ретки су поскупи.
Ретко кој живи над девеесе.Такој да комбинација од 1 до 100 сс две цифре,деветка би била најретка од сфи.Затој е најскупа.Или пуниш 9, или нешто и 9(пример 29,49), или 90 и нешто,што е поретко од било коју помалу декаду.
Било која комбинација сс било коју цифру и 9,е поретка од комбинацију и било коју цифру осфен 9.
Разбра ли ме некој?
Или да напишу литературно?
Со нула не се дели.А тортата мора да се дели.Разбравме, ама и со нула е слично. Не слави никој 0 (нула) години.
Со цифра 0 ќе славиш:
10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90.
А со цифра 9 ќе славиш:
9, 19, 29, 39, 49, 59, 69, 79, 89, 90. (А ако не прославиш 90, тогаш 9ката е изедначена со нулата по можности за користење).
Нулава е поретка од 9ка, по логикава дека ретките нешта се поскапи треба нулата да биде најскапа.![]()
Zatoa shto gi podsetuva na 9ka poza!
Прекрасно објаснуење.Zatoa shto gi podsetuva na 9ka poza!
Pa e epten barana! Pr. Aj so srejcha da si je sluzhite 9kata,
![]()