Слушалки

• Креатор на темата Креатор на темата Get flashed
  • Време на започнување Време на започнување
Амски е човекот за senn во Мкд.
518киве ги земав 120еура.
598 тогаш беа 11500 ми се чини.Мај месец 2017та.
Сеа како се движат цените незнам,не сум прашал зш прво сакам појачало да пазарам.
Појачало ти е основата. После и добра звучка, некои студиски монитори ќе си земеш....мада, слушалица има некој свој шмек - ако е добра продукција има да чуеш некои layer-и од музиката што не си ни знаел дека ги има

Перформанси и сигурност или удобност и компатибилност. Зависи каде ќе ги користит, ама добро е да се имаат и двете.
Поскапите безжични сега имаат се подобар звук и е блиску до оној на жичните.

Jaс имам вакви слушалки
0008053_sony-headphones-mdrzx310aplce7.jpeg

Ги добив подарок, и ајде како некој кој нема врска што е квалитет на аудио звук па супер ми беа на почетокот но не се споредува со слушалките кој ги добив од мобилниот телефон Samsung J5 2016. После некој месец се осетуваше дека е слаб звукот како да е намалено, нема бас, и морав на мобилниот да средувам звукот. Исто деновиве приметив дека почнува да се кине кожата ако воопшто е некаква кожа тоа

Да си пишам пак јас не сум јас ако не ми се расипе тоа жицата во кабелот и да почне да губи контакт. Ужас сум за жичани слушалки па сега морам да ги однесам на поправка. Најверојатно за мене не се такви слушалки со кабел, жичани.

jbl wireless ili со жица ? До кај 50е што се.

Predlozete over ear za 3 4 5 iljadi
Ima li nesto ok vo ovoj range

Predlozete over ear za 3 4 5 iljadi
Ima li nesto ok vo ovoj range
http://zec.mk/ Ѕирни овде, ама разгледај си на лице место и провери по спецификација за што се наменети. Во Капиштец е продавницава.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Вредат? Со купон за 3.5k

Одлични се за цената Басеус. Имав купено жичани порано и беа сосема солидни. На Алиекспрес се за пола цена

QCY марката се предобри, ефтини слушалки.

Одлични се за цената Басеус. Имав купено жичани порано и беа сосема солидни. На Алиекспрес се за пола цена

Дали имаат добар звук или се тивки без премногу бас и друго?

Дали имаат добар звук или се тивки без премногу бас и друго?

Добри се за парите. Мислам, во таа класа и тешко да најдеш подобри.
Е сега, колку пари, толку музика. Ако сакаш поголем квалитет треба поголем буџет да издвоиш, бар над 100 евра.

Добри се за парите. Мислам, во таа класа и тешко да најдеш подобри.
Е сега, колку пари, толку музика. Ако сакаш поголем квалитет треба поголем буџет да издвоиш, бар над 100 евра.
Мене ми е за секојдневно користење, за Youtube и Spotify и битно ми е барем колку толку да се осети бас, почист стерео звук да не биде после неколку месеци ослабната јачината на звукот.
Имам Sony жичани евтини слушалки од оние што се големите, на почеток беа добри ама после пола година осетив како да е послаба јачината на звукот, и ми цркна левата слушалка. Друго што низ години заприметив дека јас сум еден од тие кој жичаните слушалки брзо ги расипува, ми се кинат жиците.

Последно уредено:
Имаат ли некој квалитет овие?
1728327033662.jpeg

Знам дека тие предходно што ги пишав на темава се подобри. искрено busy ги видов во Кипер маркет за 500 и нешто денари :D

Ќе ве замолам не замарјте со прашања и мислења Што бараш во Кипер да купуваш?

Имаат ли некој квалитет овие?
Прегледај го приврзокот 431649

Знам дека тие предходно што ги пишав на темава се подобри. искрено busy ги видов во Кипер маркет за 500 и нешто денари :D

Ќе ве замолам не замарјте со прашања и мислења Што бараш во Кипер да купуваш?
Тоа ѓубре не го гледај и воопшто било друго што се продава кај нас.За истите пари имаш многу подобри кинески KZ Castor кои се моментално хит во светот поради високиот квалитет на звук а ниска цена и кои без проблем можат да се носат со западниве кои чинат над 100 долари само се жичани.Ги имам дома и ти кажувам од лично искуство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom