Пет пати ве победивме само лани, ве исфрливме од ЛШ, ви шлакнавме петарда, притоа само еднаш ни дадовте гол во текот на целата година, треба копачките да му ги чистите на Леао за тој еден момент што ви остана во добро сеќавање.
Ногу големио кур против пичките наши кои не знаат да удрат да манат по некоја тиква па со курле и мадле да играте.
Туку ви се гледаат комплексите само по ова напишано, поважно ви е да не победите нас отколку да освоите нешто, од чист инает и чиста омраза кон нас постоите, не за друго, јас ти велам 7 ЛШ, ти ми велиш 5 пати победивме, бла бла дрн магариња, на ти слеп очи нејќам. Абе и 100 пати да победите и 200 пати шо кур, пак не можи да се мерите, кога ќе имате 7 пати освоено Лига Шампиони можи да си ги мериме, вака не сте наше ниво, второразредно 8мо мартовско клупче настанато од Милан кога припадничките од понежниот пол решија да се отцепат на 8ми март 1908ма, то се факти. И до ден денес движечка сила ви е омразата кон поголемиот брат, за друго не постоите, само лево сметало и да не нервирате. И плус нашето име си го додајвте до то интер минтер интерназионале како ви е вашето и го гнасите, време е да го тргните то Милан оти не сте Милан и нема да бидите, градо е Милано не е Интер, играте на наш стадион и тоа се пикнавте со поткуп и малверзации во Советот на Милано и ни го узурпирате, време е да си ги паковате куферите, логото единствено шо беше ваше дело ама и тоа го сменавте го украдовте на Марсеј. Немате ништо автентично, идентитет, историја, се ви е туѓо, а сакате со нас да се мерите, е па не можи. То се факти, сакате лутете се, плачете, врискајте, цикајте џабе е. И ќе се гибате сега, вака така, ќе ви врати чоек, одма плачење, банирање, солзи леење, карање, плукање, баш верна одлика на клубо за кој навивате.
То е шо да прам, очи ви отворам, ама џабе, ништо не поможва.