- Член од
- 17 август 2009
- Мислења
- 3.685
- Поени од реакции
- 5.315
Грешка си.Триесет и два брода уништиле вчера.Два брода, пичкин дим ништо посебно.
Грешка си.Триесет и два брода уништиле вчера.Два брода, пичкин дим ништо посебно.
Побитно е, што Бајден ќе направи за да ги уништи проруските елементи во Конгресот?![]()
За падот на Авдивка, Бајден го обвини Конгресот
Американскиот претседател Џо Бајден го обвини Конгресот за повлекувањето на украинските сили од Авдивка во источна Украина, велејќи дека неактивноста на американскиот парламент довела до пораз. Добивај вести на вибер „Украинската војска беше принудена да се повлече од Авдивка поради недостиг на...a1on.mk
како не,
конгресот можеше ништо да стори околу ова
Два ко ни еден.Два брода, пичкин дим ништо посебно.
Бјаден и Бујар имаат иста предизборна кампања - Кој не е за мене, тој е за Русите.Побитно е, што Бајден ќе направи за да ги уништи проруските елементи во Конгресот?
Мислам дека ќе го ангажира досегашниот министер за надворешни во Северџганистан, се покажа добар.Побитно е, што Бајден ќе направи за да ги уништи проруските елементи во Конгресот?
Тоа би го оставило НАТО без генерален секретар. Не може сегде да постигне човекот.Мислам дека ќе го ангажира досегашниот министер за надворешни во Северџганистан, се покажа добар.
Може Грубио да се прешалта, само уште да му дадат виза.Тоа би го оставило НАТО без генерален секретар. Не може сегде да постигне човекот.
Летаат претежно над Руска Територија. И од таму испкуваат проектили. Пример може да летаат над Касписко море и да таргетираат цел во Киев.Добро како летаат руски бомбардери над Киев или фејк видеа се тие со бомбардирањата? Имаат ли воопшто било какво пво украинците во главниот град?
Уште е лажна вест или има некое придвижување?Лажна вест е тоа засега.
Па објавиле овие ббц воздушни напади на Киев и авиони си летаат наоколу, али изгледа украински се биле. Тоа ми стана чудно викам толкава воздушна надмоќ не е можна, барем не над главниот град.Летаат претежно над Руска Територија. И од таму испкуваат проектили. Пример може да летаат над Касписко море и да таргетираат цел во Киев.
Имаат пво да ги соборат доколку летаат блиску до Украина ама против ракетиве, слабо нешто. Мене ме чуди Русиве што пример им оставаат здрави писти да имаат, пример аеродромот што е блиску до Ливов кој бил вчера мета. Тек после две години.
Грешка си.Триесет и два брода уништиле вчера.
Огромна земја, многу писти и импровизирани писти. Огромна војна!. Мене ме чуди Русиве што пример им оставаат здрави писти да имаат, пример аеродромот што е блиску до Ливов кој бил вчера мета. Тек после две години.