Дечки мала помош, не ми дозволува исплата на дебитна картичка од НЛБ на бет365. Пробав и преку банк трансфер но bank code и branch code не знаат да ми ги кажат. Па ако веќе бил во таква ситуација. Инаку од дебитната картичка правам уплати.
Сега разгледав по форумов и гледам дека ( не постои начин да се префрлат парите прњку банка кај нас ниту директно на мастер или маестро картичка, освен претпоставувам освен ако не е виза електрон). Претходно ми беше таква и мислам дека немав проблем сега по обновувањето друга Е сега кои се опциите. Дали ако направам некој си минимум депозит од скрил после тоа ќе можам истите да ги повлечам на скрил па од таму на картичка. Или начин како сте направиле или сте ги потрошиле сите и веќе не сте се обложувале на бет365.Дечки мала помош, не ми дозволува исплата на дебитна картичка од НЛБ на бет365. Пробав и преку банк трансфер но bank code и branch code не знаат да ми ги кажат. Па ако веќе бил во таква ситуација. Инаку од дебитната картичка правам уплати.
Da taka e . Samo da ne trazat danok na parite od bet . Isto i ja povlekuvam bez problem mn brzo stigat parite za 3 saatiДечки си отварате сметка во НЛБ банка и зематe дебитна Visa Electron. Потоа си отварате акаунт на BET365 и го верификувате акаунтот со сите салтанати што ви ги бараат пасош ово оно. После тоа без проблем подигате и симнувате пари. 15 години го правам ова и никад немало проблем. Пред 3 дена симнав пари и немаше проблем.Прегледај го приврзокот 410279
Се согласувам дека е така. Претходно имав виза електрон но по обновувањето ми дале мастер. И јас направив депозит од мастер и сега имам проблем. Направив виза пробав да повлечам и сега се процесираат но пак ми бараат податоци за преку банка.Е сега ниту ги имам во банка на сметка ниту на акаунтот. 10 дена пишувам и се допишувам со агентите и ќе видам каде ќе отиде работата. проблемот е што претходно со мастер воопшто не ми даваше да повлечам, кога ја ставив визата ми дозволи да повлечам но дека не сум ставил од неа не можело да се повлече па пак требало преку сметка. И сега ќе чекам да видам што и како. Ако веќе некој бил во иста ситуација или може да помогне нека пише. БлагодарамДечки си отварате сметка во НЛБ банка и зематe дебитна Visa Electron. Потоа си отварате акаунт на BET365 и го верификувате акаунтот со сите салтанати што ви ги бараат пасош ово оно. После тоа без проблем подигате и симнувате пари. 15 години го правам ова и никад немало проблем. Пред 3 дена симнав пари и немаше проблем.Прегледај го приврзокот 410279
pa stavi od nea min. deposit,10e i probaj togasСе согласувам дека е така. Претходно имав виза електрон но по обновувањето ми дале мастер. И јас направив депозит од мастер и сега имам проблем. Направив виза пробав да повлечам и сега се процесираат но пак ми бараат податоци за преку банка.Е сега ниту ги имам во банка на сметка ниту на акаунтот. 10 дена пишувам и се допишувам со агентите и ќе видам каде ќе отиде работата. проблемот е што претходно со мастер воопшто не ми даваше да повлечам, кога ја ставив визата ми дозволи да повлечам но дека не сум ставил од неа не можело да се повлече па пак требало преку сметка. И сега ќе чекам да видам што и како. Ако веќе некој бил во иста ситуација или може да помогне нека пише. Благодарам
Отпосле ставив 5 е, и пак е исто. да виам прво што ќе биде со овие што ми се во процеирање а ако не може ќе пробам и со 10 евра па да видам дали ќе ми ја даде опцијата директно на картичка.pa stavi od nea min. deposit,10e i probaj togas
Те дупат од банка нешто, каква забрана може да ти стави лотарија?Имав направено депозит на megain (државна лотарија) неколку пати и сакав да аплицирам за потрошувачки кредит во банка, не ми го одобрија бидејќи сум имал некаква забрана од државна лотарија? Да не знае некој колку време треба да помине од последната трансакција за да ми го одобрат кредитот?
Лошо се изјаснив да од банката поради трансакцијата кон државна лотарија.Те дупат од банка нешто, каква забрана може да ти стави лотарија?
Исто и мене од тутунска банка пред 2 години, не ми ни направија барање кога видоа имам 100тици трансакциии кон вакви сајтови хD , услов за да аплицирам повторно беше 6 месеци да немаш никакви трансакциии кон такви сајтови.Лошо се изјаснив да од банката поради трансакцијата кон државна лотарија.
Рече имало многу такви случаи па реков да прашам некој да не имал слично искуство се работи за Тутунска банка.
Дали Visa Debit е исто со Visa Electron или тоа е посебна картичка?Се согласувам дека е така. Претходно имав виза електрон но по обновувањето ми дале мастер. И јас направив депозит од мастер и сега имам проблем. Направив виза пробав да повлечам и сега се процесираат но пак ми бараат податоци за преку банка.Е сега ниту ги имам во банка на сметка ниту на акаунтот. 10 дена пишувам и се допишувам со агентите и ќе видам каде ќе отиде работата. проблемот е што претходно со мастер воопшто не ми даваше да повлечам, кога ја ставив визата ми дозволи да повлечам но дека не сум ставил од неа не можело да се повлече па пак требало преку сметка. И сега ќе чекам да видам што и како. Ако веќе некој бил во иста ситуација или може да помогне нека пише. Благодарам
Милам дека е иста.Дали Visa Debit е исто со Visa Electron или тоа е посебна картичка?