Хоуп
ümid edirəm
- Член од
- 13 април 2012
- Мислења
- 2.492
- Поени од реакции
- 9.479
А и за омекнувачите исто. Во кам се багатела, во веро изгор, ама од тие од веро со едно капаче ми мириса цел стан, а тој ленор од кам воопшто како и да го нема. Нема мирис.Има некои работи такви да, како со шампонот. Ама on the other hand, има стварно некои продукти што не сфаќам зошто се толку драстични разликите во цената...пример, влошките, паста за заби, corn flakes and so on.
Не дека јас пазарам само во веро, никако во маркети ко кам, ете некој прочитав хемиска роба освен омекнувачот и прашакот секако дека ќе си земам од кам, него да ја платам дупло во веро, па посебно за во вц.
Ајде да кажеме дека со шампонот и омекнувачот е друга шема, друга земја ги произведува, и ризик е да го продаваш бош за поефтино пошто секој ќе познае, ете шампонот од кам е масло, а дупло поефтин, ама зошто некои небитни работи како пример оние за уши чистење, што може да е разликата, исти а дупло поефтини. И многу други работи.
Сега за квалитет на веро нема збор, да не речам и да земеш вкупно се и оправдани се и цените.
Не е оправдување тоа кој кај работел и со каква клиентела за да биде напнати нељубезен или услужлив. Јас работам со категорија на луѓе што не можете ни да ја замислите и никогаш се немам испонашано така. На крај краева работа е, леб земаш од таму, нема оправдувања за такво намќорско и арогантно понашање. Тоа ти е професионализам.
Сите имаме проблеми на работа.