Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.705
Поени од реакции
36.545
Ти реков дека филмов ќе се збори уште многу, култен има да биде. Него доста членови го гледаа, @Zlatikevichius може ли да ја добиеме темава да го дискутираме?
Повелеле: https://forum.kajgana.com/threads/dune-part-two-2024-Тема-за-тие-што-гo-гледале-филмот-spoilers.46695/post-10027904

Темата е spoiler free, не се залетувајте таму тие кои го немате гледано филмот.

Член од
14 март 2024
Мислења
4
Поени од реакции
0
Здраво на сите!
Нов сум на форумов и сè уште го немам гледано Дина 2, па ме интересира зошто да не ја отворам темата за дискусија за филмот штом во неа не се диксутираат детали што го разоткриваат дејството?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.705
Поени од реакции
36.545
Здраво на сите!
Нов сум на форумов и сè уште го немам гледано Дина 2, па ме интересира зошто да не ја отворам темата за дискусија за филмот штом во неа не се диксутираат детали што го разоткриваат дејството?
Затоа што во неа се дискутира за детали што го разоткриваат дејството.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.049
Затоа што во неа се дискутира за детали што го разоткриваат дејството.
Spoiler free значи дека во темата нема споилери а не обратно. Мала збунка?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.705
Поени од реакции
36.545
Spoiler free значи дека во темата нема споилери а не обратно. Мала збунка?
Spoiler free значи дека во темата е дозволено (free) да се пишуваат спојлери. Во цел останат форум не е.

Член од
14 март 2024
Мислења
4
Поени од реакции
0
зЛоРадОсТ ------> ТРОЛ

sneaky ....
Како тоа што сакам да прочитам што моите сограѓани имаат да кажат за филмот, без притоа да си го расипам гледачкото искуство, ме прави трол? Описот на темата погоре е non sequitur и доведува до конфузија. Не смеам да прашам, прекршив некакво правило овде? Што точно ме прави трол? Јас сум само обичен намерник кој налетал на форумов.
Како за некој со прекар Patience многу брзо скокате во заклучоци. Или можеби и patience значи раздразливост?
Автоматски споено мислење:

Spoiler free значи дека во темата е дозволено (free) да се пишуваат спојлери. Во цел останат форум не е.
Spolier free значи дека нештото нема спојлери, free from = отсуство на. Spoliers allowed е една од можностите што вам ви треба во ситуацијава, иако македонскиот јазик е и повеќе од достатен да ја изразите секоја ваша идеја.

Последно уредено:
Член од
20 мај 2023
Мислења
586
Поени од реакции
2.617
Како тоа што сакам да прочитам што моите сограѓани имаат да кажат за филмот, без притоа да си го расипам гледачкото искуство, ме прави трол? Описот на темата погоре е non sequitur и доведува до конфузија. Не смеам да прашам, прекршив некакво правило овде? Што точно ме прави трол? Јас сум само обичен намерник кој налетал на форумов.
Како за некој со прекар Patience многу брзо скокате во заклучоци. Или можеби и patience значи раздразливост?
Автоматски споено мислење:

Spolier free значи дека нештото нема спојлери, free from = отсуство на. Spoliers allowed е една од можностите што вам ви треба во ситуацијава, иако македонскиот јазик е и повеќе од достатен да ја изразите секоја ваша идеја.
Patience е од Patience Phillips брат.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.705
Поени од реакции
36.545
Затоа едно правило на форумов е кај и да одиш да го прочиташ првото мислење во темата. Да го прочиташе воведното мислење, па дури и само насловот, немаше да те буни и да мудруваш тука.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Кој беше ликот кој кружеше околу столчето? Го заборавив... :D

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
The Zone of Interest е уствари онаа зона околу столчето кајшто кружиш гледајќи го филмов.
3 дена не можев да спијам одкога го изгледав бре филмов, траума алкохол дрога жени рокенрол, гром да ме удри

Џ

Џонтра Волта

Гостин
3 дена не можев да спијам одкога го изгледав бре филмов, траума алкохол дрога жени рокенрол, гром да ме удри
Ова болдираново го праеше се додека траеше филмот? :icon_lol:
Пошто доека трае филмот моеш и термин фудбал да изиграш, ништо нема да пропуштиш. Празни сцени снимени од 6 различни кадри, 2-3 реченици небитен муабет, пак серија на празни сцени, пак некои германци шуш буш муабет нешо, пааааааааааааак празни сцени и одјавна шпица. Дно од филм. Па оној францускиот Анатоми оф а фол за овој е Кум.

E

enzo8

Гостин
Мене единствено интересно и добро направено во филмот беше кога она објаснува за градината и нејзиниот перфектен живот а во позадина, од друга страна на ѕидот, ги слушаш последните крици на некој евреј.

Kajgana Shop

На врв Bottom