wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 20.470
- Поени од реакции
- 36.107
А што озбилно римејк е на овој со Брендон Ли? Ист? Мислам ама не сум сигурна дека го гледавме во филм клубот овој со Брендон.
Da, bese vo klubot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што озбилно римејк е на овој со Брендон Ли? Ист? Мислам ама не сум сигурна дека го гледавме во филм клубот овој со Брендон.

Филм на годината ќе биде за мене, убеден сум, а еве сме во март и сеуште има уште многу филмови до крај.Годинава исто како и прошлата, само на серии удрив. Филмови ретко, дали 5-6 имам гледано и тоа само во кино. Само што се вратив од Dune 2. Сите хајпови по интернетов се тотално оправдани. Вилнев, Ханс и целата екипа... капа доле.
Пред некоја година баш на темава мислам дека пишав, дали веќе ќе се прават филмови што ќе се раскажуваат со генерации, како оние филмови што ги гледаме сега, а се стари едно 20-30 години. Епа филмов сум сигурен дека ќе биде еден од тие. Хајпнат сум до тој степен да го симнам со 240п и хардкодед корејски превод да го гледам пак.
Не дека некому му е гајле, ама сепак да си пишам - вечер Оскари, ladies and gents.

Прашуваш дали Past Lives е фаворит за Оскар, притоа кажуваш дека Опенхајмер е единствениот Oscar worthy... она што Past Lives го кажа во 30 минути, на Опенхајмер ни 3 часа не му беа доволни.Океј Past Lives е добро филмче со душа ама дали стварно е фаворит за Оскар?
Какви филмови се изнагледавме прошли години, воопшто да дојдеме до овој избор на филмови за Оскар е не знам, добар репрезент за квалитетот на модерниве филмови.
Killers of the Flower Moon, Zone of Interest
Barbie
Освен Опенхајмер, ниту еден друг филм не е ни блиску до oscar worthy..
@wot не кажа дека е фаворит да го земе Оскарот, туку дека нему лично му е фаворит.Океј Past Lives е добро филмче со душа ама дали стварно е фаворит за Оскар?
@wot, џубре едно, јас кога давав 10/10 фрлаше со дрва и камења по мене. Каде си сега?@wot не кажа дека е фаворит да го земе Оскарот, туку дека нему лично му е фаворит.
И мене исто така. И јас не успеав да ги изгледам сите, ама од тоа што имам гледано, вака изгледа мојата листа:
1. Past Lives 10/10
2. Anatomy of a Fall 10/10
3. The Holdovers 9/10
4. American Fiction 9/10
5. Oppenheimer 8/10
6. Killers of the Flower Moon 7/10
7. Barbie 5/10
8. Maestro 0/10
Всушност само Poor Things и The Zone of Interest ми остануваат, ќе ги гледам и јас деновиве.