Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Одра ги Сашко за пасоши.

Леј кој гу водија Соул Рели емисију.Старче е легенда,дали сте гу слушале некад емисију,ја не сам одамна. Едино нешто јако на најсрање радио Антену фајв(океј и ноќни патеки со Никифор).

Значи капа доле Докторе Врчакофски.

Видите што сам пишаја за Соул Рели пред 8 године.

Драа

Ја мислу дека едино нешто кфалитетно од Антену фајф е емисија соул рели.Водител е некое старче и е тешка легенда, ефекти су олд скул и се пушта мноо кфалитетна музика, има и по некој добар гостин уметник и пада по некоја рима и смешка. Али у глобалу јака музика и интересна емисија. Сфе друо на Антену фајф ми е комерцијала и тешко пубертетско срање,Соња Панда и онј што навива за Тотенхем.
Какфо гнасно човече. А и музика Келвин факинг Харис Џиновиќ и сунце Сија као тепсија
Дно од хитови.

Значи Антена фајф само едн пут недељно. Емисија е у 9, трае 1 саат.
У недељу сабајле, наравно : D

Ja тргнале од Роки музиката :D

Значи форсирањето на Тино и Атанас :tapp::yid: незнам анти патични и воопшто не се смешни . Имаше убави деловио Драган Мијалковски како во најдобри денови.

Ејсид да беше Ранко Рангелоф,ја ке му беше наследник на Сашко Коцеф.
Има да гу демонтирам грујову салу.Ке пуца стиропор хаха.

Ps.Ја и Сашко иамо заедно глумено у претставу у Пионерски Дом,он беше волшебик,а ја џуџе. Ееее девеести...

Ps.Ја и Сашко иамо заедно глумено у претставу у Пионерски Дом,он беше волшебик,а ја џуџе. Ееее девеести...
Затоа познат ми дојде.

Napravi podkast... bez zaebancija... :)

Годинава Златна Бубамара за мој вкус беше подпросечна во однос на комедијата (стенд ап комичарите) која бев навикнат да ја слушам

Фатив мал дел скоро крајот Сашко кога збореше за Тему. Ништо посебно тоа не беше. Ако имам прилика викенд ќе изгледам цела Бубамара.

Бев неделата на Stand up кај Тино и Атанас. Не беа лоши ама имаше еден дел одбрани фори повеќе вулгарни а имаше и жени постари дојдено.

Не беа лоши ама имаше еден дел одбрани фори повеќе вулгарни а имаше и жени постари дојдено.
Е, и? Да не треба да се сообразуваат со публиката?
Најсмешни ми се тие што се жалат оти имало деца у публика. Па кој кур го носиш, стенд ап е ова не е детска претстава.

Е, и? Да не треба да се сообразуваат со публиката?
Најсмешни ми се тие што се жалат оти имало деца у публика. Па кој кур го носиш, стенд ап е ова не е детска претстава.
Немаше деца ама не ни беше толку смешно а и помлади луѓе кажаа дека е претерано малце.

Интересното беше дека од публика им кажуваа поговорки и според тоа кажуваа нешто случки.

Од секогаш Тино се издвојувал од Атанас во интервјуа што сум слушал ама некако на stand up и бубамара се ништо посебно двајцата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom