Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Како му се викаше емисија, много јака беше. Вашите пет минути му беше за сеир и забаву, а овај беше озбиљно добра емисија.
1+2, памтам, зашто во тоа време третиот Таксират (и прв на кој јас присуствував), како заебанција исто го „крстија“ Таксират 1+2.

Ќе им текне ли некогаш, потсхумно да му доделат некоја награда на Драган Вучиќ откако креираше цела естрада или не мора..

Скоро зборев за него. Некако си го наметна епитетот "сељачиште". Точно, имаше испади, неформални разговори во етер, невкусни шали, лоши хехенца... но, дефинитивно големо име на естрадата кој треба да се памти по многу други нешта.
Одличен музичар, басист, со контакти со големи имиња од целиот Балкан. Способен сам да направи емисија, да најде простор на ТВ, да доведе атрактивни гости, да собере спонзорства. Автор на песни кои и ден денес се слушаат.
Да, музичките талент шоуа, од кој излегоа големи имиња. На едно од неговите шоуа прв пат се појави и Лозано кој моментално е еден од најдобрите поп артисти во Македонија.

А ако сме кај сељачишта, во моментов во етер има многу поголеми сељачишта кои имаат термин на ТВ. Драган за нив беше господа!

I on beshe ropak, samo padnavme nivo podole pa sea deluva na gospodin.
Ропак, ама сс белосфетски манири и харизму ипол.
Људина беше, имаше нешто у њега што мислиш дека е сељо, али ипак зрачеше сс некој специфичан раритет.

Иначе кој ми се контраше лани дека Сашко не вреди, тапа е, бла бла...
Гледате ли гу ск разлику.
Шес пара Атанас и Тино не су како Коцеф.

Он, Шанац и Џамбаз, ретко мајка Македонија раѓа такфу ауру од забаву и едење гомна.

Ропак, ама сс белосфетски манири и харизму ипол.
Људина беше, имаше нешто у њега што мислиш дека е сељо, али ипак зрачеше сс некој специфичан раритет.

Иначе кој ми се контраше лани дека Сашко не вреди, тапа е, бла бла...
Гледате ли гу ск разлику.
Шес пара Атанас и Тино не су како Коцеф.

Он, Шанац и Џамбаз, ретко мајка Македонија раѓа такфу ауру од забаву и едење гомна.
Abe epten belosvetski maniri. Toa ni e nivoto, on i boki ni go drzea javniot zivot 30 godini, i naogjaa novo dno sekoja godina.

Cim Shanac ti e smesen tesko da se najdeme na ista linija. Umre toj humor pred 20 godini.

Abe epten belosvetski maniri. Toa ni e nivoto, on i boki ni go drzea javniot zivot 30 godini, i naogjaa novo dno sekoja godina.

Cim Shanac ti e smesen tesko da se najdeme na ista linija. Umre toj humor pred 20 godini.
Види.. у хумор може се разбираш, ама за музика си тапа глув!

Да го ставиш Драган Вучич у иста реченица со Боки :tapp:

Види.. у хумор може се разбираш, ама за музика си тапа глув!

Да го ставиш Драган Вучич у иста реченица со Боки :tapp:
Priznavam ne se razbiram u muzika , ama nit rekov deka se razbiram nitu go komentirav muzickiot talent na dragan.

Komentiram za estradnite emisii koj gi vodese.

Oваа година најслабо со хумор а најмногу имаше музички настапи.

Сашко не беше зошто бил на снимање на серија во Србија. Знае некој во која серија ќе глуми?

Priznavam ne se razbiram u muzika , ama nit rekov deka se razbiram nitu go komentirav muzickiot talent na dragan.

Komentiram za estradnite emisii koj gi vodese.
Човекот сам пред холивуд го измисли концептот на Талент шоуа за пејачи!

Беше 20 години понапред од сите, а посебно од очајните кражби на Џамбазов и остала багра!
Автоматски споено мислење:

Oваа година најслабо со хумор а најмногу имаше музички настапи.

Сашко не беше зошто бил на снимање на серија во Србија. Знае некој во која серија ќе глуми?
Нека каже некој за да не ја гледам...

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Океј Ушле упрао си.
Да, имаше доза на сељачизам,такфа ни е естрада. Али и ја као сајбер хипи трансер, успеа да виду нешо сфетло у њега.
Разбираш ли ми га муабет?
:D

Шанац е луд, не заебавај.

Океј Ушле упрао си.
Да, имаше доза на сељачизам,такфа ни е естрада. Али и ја као сајбер хипи трансер, успеа да виду нешо сфетло у њега.
Разбираш ли ми га муабет?
:D

Шанац е луд, не заебавај.
Neam niso protiv seljacizam, sum se smeel i ja na selski fori i odel na selski nastani.
Sepak da ne praime od beloto crno.

Neam niso protiv seljacizam, sum se smeel i ja na selski fori i odel na selski nastani.
Sepak da ne praime od beloto crno.

како рибата што плива во океанот и го зема здраво за готово, така ти (и јас) сме уживале во една младост, несвесни дека сето тоа културно миље е конструкција на Драган Вучиќ.
Така и добра половина од музичарите што cirkle-jerk-аат на Бубамара, мислат дека кариерите им паднале од небо, заборавајќи дека некој требаше да им даде минути на едни извесни емисии, и да им напише и компонира музика. Сцената во последната квиз-емисија со слончето Дамбо и Аца Лукас нашмркан е вредна за тетоважа на грб. Хуморот и гачките што ги пушташе при интеракција со гостите и јавувачите се ниво што Тино, Атанас и Сашко Коцев за три живота нема да ги достигнат

Ве оставам со ова ремек дело :

бубамара е еден circle jerk каде што се едни исти земаат награди. Као на форумов да даваш награди и да си ги подаваат цобе, злате, ацеко, комита, и иосоно меѓу себе.

Back
На врв Bottom