Шпиц секако ќе се купува немаме втор шпиц.Тоа дете е донесено за прв шпиц на Јунајтед и платено е грдни пари и неможе да даде 5 гола во ПЛ. Лани во Аталанта дал 9 гола, претходно во Австрија исто 9. Вакви статистики може да извади рандом млад напаѓач на Салзбург кој би коштал 10 и повеќе пати помалку.
Не верувам дека Јунајтед лупна толку пари и очекуваа тоа што им го пружи Хојлунд сезонава...
Ја сум убеден дека летово Јунајтед ќе тргне по шпиц и нема да се потпрат на Хојлунд и да го чекаат да "порасне".
Хојлунд ќе е втор шпиц, не е дораснат уште, има само 21. годинка.Шпиц секако ќе се купува немаме втор шпиц.
Ќе видиме пари у клубот нема како порано, дали ќе е прв или втор ќе видиме јас сум прв за да се донесат квалитетни играчи. Да не гледам просеци мрзи и примадони повеќе.Хојлунд ќе е втор шпиц, не е дораснат уште, има само 21. годинка.
ХаландАј кажете кој е поперспективен шпиц во ПЛ од Хојлунд моментално?
Не се носи дете за да биде главен играч во екипа. Апла е инвестиција за во иднина, Јунајтед и онака неможе да се носи со екипите од врвот во моментов.Тоа дете е донесено за прв шпиц на Јунајтед и платено е грдни пари и неможе да даде 5 гола во ПЛ. Лани во Аталанта дал 9 гола, претходно во Австрија исто 9. Вакви статистики може да извади рандом млад напаѓач на Салзбург кој би коштал 10 и повеќе пати помалку.
Не верувам дека Јунајтед лупна толку пари и очекуваа тоа што им го пружи Хојлунд сезонава...
Ја сум убеден дека летово Јунајтед ќе тргне по шпиц и нема да се потпрат на Хојлунд и да го чекаат да "порасне".
Идеш од блам у блам. Маину прв стрелец, Хојлунд резерва....Хојлунд ќе е втор шпиц, не е дораснат уште, има само 21. годинка.
Одлични предиспозиции има, тука нема збор. Го јебат повредите сезонава, а и канцер средината во Јунајтед, а мислам дека има и некоја хронична повреда на грбот која може да го јебе у текот на кариерата. Во секој случај во ниту еден сегмент од играта моментално не е подобар од Лаутаро, освен што можда е побрз.Ај кажете кој е поперспективен шпиц во ПЛ од Хојлунд моментално?
Иако еден период и јас имав сомнежи, дечкото има огромен потенцијал, и уште летото кога го потпишаа баш имав прашано во темата да кажат нешто повеќе дечките што следат Сериа А, и ако не се лажам @Stefan-kobe беше што кажа дека има потенцијал да стане топ играч.
Сега ако се фаќаме за цената, тогаш ни еден играч во последните 10 години не вреди онолку колку што е платен, така да не треба тоа да е предмет на дискусија.
Ја мислев па Нуњез ќе кажеш.Халанд
Ок никој не ни кажа дека е отарасете се од агендата со Лаутаро, што е финтата што го уфрлате у секој муабет?Одлични предиспозиции има, тука нема збор. Го јебат повредите сезонава, а и канцер средината во Јунајтед, а мислам дека има и некоја хронична повреда на грбот која може да го јебе у текот на кариерата. Во секој случај во ниту еден сегмент од играта моментално не е подобар од Лаутаро, освен што можда е побрз.
Ветеран е за Хојлундот, не би било фер да ги споредимеЈа мислев па Нуњез ќе кажеш.
Ветеран за киксанње зицери.Ветеран е за Хојлундот, не би било фер да ги споредиме
Халанд не е потенцијал, веќе е докажан и изграден играч.Халанд