Premier League - 2023/2024

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.789
Поени од реакции
39.954
Се фаќате за лик што е милион пати бануван од форумов и неговите "мислења" ги сметате за "официјални" од цел фан клуб. Класика кајгана форум. И после не може да се направи асална дискусија на ниедна тема.

Член од
31 јануари 2024
Мислења
270
Поени од реакции
931
Тресат глупости интерашите. Јас им напишав дека Лаутаро е подобар играч од Хојлунд, но дека за стилот на фудбал што го форсира Тен Хаг со еден класичен шпиц Хојлунд е подобро решение за Јунајтед, затоа што Лаутаро не е класичен шпиц.
Автоматски споено мислење:

Се фаќате за лик што е милион пати бануван од форумов и неговите "мислења" ги сметате за "официјални" од цел фан клуб. Класика кајгана форум. И после не може да се направи асална дискусија на ниедна тема.
Јас сум сто пати баниран од форум, ти не си ниту еднаш, и јас сепак пишувам попаметни работи од тебе.

Ти текнува?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.170
Поени од реакции
12.973
Тресат глупости интерашите. Јас им напишав дека Лаутаро е подобар играч од Хојлунд, но дека за стилот на фудбал што го форсира Тен Хаг со еден класичен шпиц Хојлунд е подобро решение за Јунајтед, затоа што Лаутаро не е класичен шпиц.
И како класичен шпиц и како било што што ќе ти текне во моментов Лаутаро е светлосни години подобра опција од Хојлунд за било кој тренер во универзумов.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
31 јануари 2024
Мислења
270
Поени од реакции
931
И како класичен шпиц и како било што што ќе ти текне во моментов Лаутаро е светлосни години подобра опција од Хојлунд за било кој тренер во универзумов.

Тоа е твое мислење, Хојлунд многу подобро од Лаутаро игра со грб свртен кон голот.

Да да ми текнува, секоја чест.
Не мислам дека ти текнува, ама нема врска. Не си некое текнувало реално.

Член од
31 јануари 2024
Мислења
270
Поени од реакции
931
Што се однесува до Лаутаро, да беше толку добар колку што го кажувате, немаше уште да игра за Интер, ќе направеше кариера во некој сериозен клуб.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.170
Поени од реакции
12.973
Што се однесува до Лаутаро, да беше толку добар колку што го кажувате, немаше уште да игра за Интер, ќе направеше кариера во некој сериозен клуб.
Нормално.
Би можел на пример во Копенхаген.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.789
Поени од реакции
39.954
Види го од милион и двестиот акаунт ми стаил тажно наместо од тој што ми реплицираше. :pos:

Опинок еден битолски.

Член од
5 февруари 2024
Мислења
147
Поени од реакции
239
Член од
14 август 2022
Мислења
1.402
Поени од реакции
1.720
Како што реков тимот креира премалку шанси за Расмус, безброј пати сезонава Рашфорд и Гарначо одеа на дриблинг наместо да му креираат шанса на Расмус.
За цената нема што да се зборува да е преплатен е, нема што да се збори за то али така е кога имаме неспособна управа.
Ако тимот креира премалку шанси за него значи дека е до соиграчите проблемот, никако не е до него???
Претплатен е дур слаб збор за дрво како Хполунд, ликот цели 3 месеца немаше дадено ќор гол во ПЛ. Такви статистики како што се креирани/искористени шанси, очекувани голови итн ако споредиме према тие статистики може Халанд е полош и од двајцата...

Многу е битно што Хојлунд е добар кога е свртен со грб кон голот, има бољи поглед кон неговиот гол како го пунат Онана.

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.585
Поени од реакции
66.295
Ако тимот креира премалку шанси за него значи дека е до соиграчите проблемот, никако не е до него???
Претплатен е дур слаб збор за дрво како Хполунд, ликот цели 3 месеца немаше дадено ќор гол во ПЛ. Такви статистики како што се креирани/искористени шанси, очекувани голови итн ако споредиме према тие статистики може Халанд е полош и од двајцата...

Многу е битно што Хојлунд е добар кога е свртен со грб кон голот, има боље поглед кон неговиот гол како го пунат Онана.
Имате ликови во тимот како Ензо, Мудрик, Каиседо, сите над 100 милиони платени, за Хојлунд си се фатил... :pos:

Член од
14 август 2022
Мислења
1.402
Поени од реакции
1.720
Имате ликови во тимот како Ензо, Мудрик, Каиседо, сите над 100 милиони платени, за Хојлунд си се фатил... :pos:
Никад не би порекол за тоа дека не се преплатени, незнам која ти е поентата. Ваљда сите се слагаат дека се преплатени.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.387
Поени од реакции
9.591

Многу е битно што Хојлунд е добар кога е свртен со грб кон голот, има боље поглед кон неговиот гол како го пунат Онана.
Види челзи и Јунајтед се прв пример за преплатени играчи кои немаат допринос за тимот.
Кога го однесоа Хојланд пишав дека ако дојде до 15 гола на коњ сме.
За тоа дали е крив Хојланд што има малку голови, лично мислам дека не 21 годишњак не треба да е прва опција во тим како Јунајтед, требаше да има искусен шпиц од кој ќе учи и ќе се развива.
За оваа е крива управата, цреповите ги препладија 90% од трансферите и плус им учукаа огромни плати на истите.

Kajgana Shop

На врв Bottom