- Член од
- 15 ноември 2008
- Мислења
- 5.763
- Поени од реакции
- 11.752
Хорнер го ослобдија од сите обвинувања, очекувано, ќе ти ебам разбуденковците осетливи ...
Хорнер го ослобдија од сите обвинувања, очекувано, ќе ти ебам разбуденковците осетливи ...
Ја сумљам на Хамилтон.На некое говно стварно му смета Хорнер. По се мислам дека се олошите од Форд. Само тие лаеја и бараа некаква одговорност.
Не јади говна и тиЈа сумљам на Хамилтон.
Да се најадеш.Не јади говна и ти
Ова е чист американски менталитет на водење бизнис - profit profit profit profit, cash out, bankrupt.Него што приметив, нема врска директно со спортов, ама со нас ко фан база, ова Нетфликс уствари неоправлива штета нанесе, и штуро и сакато почна да гледа Формула 1 а врска нема од спортов, се заљубија од едитирани исфорсирани причи на стриминг платформа, што све на рилсови ми излага и гледа формула мајко мила, позерај до позерај.
Неам ништо против фан базата да расте тоа е добро за самиот спорт ама имам против таргетот, на 1-2 нормални, 8 инфлуенсерки или инфлуенсери имаш, што се палат на фризурата на Леклер или Сајнц и не знаат ни што е DRS, и имаа тригер периодов зашто Хорнер сеуште работи и не е суспендиран.
Мерцедесите биле со посилна мапа на мотор, 11км побрзи од ФП1 додека РБ и Ферари немале промена. Ситно броиме за дознаеме кој каде е после РБ
Zborea komentatorive deka Mercedes se vratile na mapa za trka sto ja imaat zatoa i malku pospori od FP2 (iako ova so doza na rezerva da se zeme u isto vreme i na sostanok bev od rabota taka sto poise obrnav vnimanie na sostanokot nego na komentatorotни ова не е права слика, у FP2 имаат скоро секунда побрзо возено. На квалификациите ќе се види кој како стои. Иако очекувам да биде многу потесно од лани.
Да, СК1Davat nekade F1 na Tv? Sportklub?