Пост на кој сте се изнасмеале

Не е за смеење работава ама многу луда замисла, култна легенда да станеле и да се пренесувале од генерација на генерација :pos: :pos:
Сите шо гласавте за сдс да ве фати најтежок вид на пролив, на јавно место пред луѓе шо ги знаете цел живот. Да се испосрате и со тоа да станете култна легенда која ќе се пренесува од генерација на генерација.

Клетвата е инспирирана од вистинска случка во далечната 2003 год. До ден денес го заебаваме батето за кафеавата флека со големина на тениско топче. :pos:

Не беше за Челзи за Торес беше. Типично како што секое женско првпат почнува да прати фудбал.

Ја во женска одбојка навивам за сите.
Јас кога бев за Челзи Торес беше најпцуен играч во мојот живот :D Малце непознати факти.
Како му караше, ах да ми го закачиш вгаз?
IMG_5871.jpeg

Хоуп и "кларинет" имам ако сакаш ... ;)
Не стигаш далеку брат со вакви репликииииииииииииииииииииии :D

Јас го мислев профи играч, тој уште во пубертет... ех, младост.

Хоуп и "кларинет" имам ако сакаш ... ;)
Па кога си ставил слика од себе нема што да се лутиш, башка мене и Парва ме насмеа не ти се смеам тебе. И смешно е што да правам. Кларинетот со здравје да си го користиш, нека не ти зафаќа само прашини...

Па кога си ставил слика од себе нема што да се лутиш, башка мене и Парва ме насмеа не ти се смеам тебе. И смешно е што да правам. Кларинетот со здравје да си го користиш, нека не ти зафаќа само прашини...
Не ти се лутам...Срце си ти. Ај сега стави ти твоја слика да те видиме колку си убава нема ваљда да ти се смеат ко на мене нели? :cool:

Последно уредено:
Не ти се лутам...Срце си ти. Ај сега стави ти твоја слика да те видиме колку си убава нема ваљда да ти се смеат ко на мене нели? :cool:
Не можам од жал. Ќе се заљубиш и ќе страдаш.

Не можам од жал. Ќе се заљубиш и ќе страдаш.
Може некој друг ќе се заљуби у тебе од каде тоа дека баш јас би се заљубил? Мене ми се чини дека си неодлучна која слика да ни ја покажеш дека сите ти се убави нели?

Може некој друг ќе се заљуби у тебе од каде тоа дека баш јас би се заљубил? Мене ми се чини дека си неодлучна која слика да ни ја покажеш дека сите ти се убави нели?
Samo me zanima dali soprugot nejzin znae sto pisuva na soc. mrezi;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom