Не го мотивирајте бугарот да се размножува бе нормални ли сте.
Царееееееееее
Не го мотивирајте бугарот да се размножува бе нормални ли сте.
Пуна е рак Ванда кој ќе ја прими у емисии таква озрачена ко Чернобил ајде не цепидлачете сеа.
Сите шо гласавте за сдс да ве фати најтежок вид на пролив, на јавно место пред луѓе шо ги знаете цел живот. Да се испосрате и со тоа да станете култна легенда која ќе се пренесува од генерација на генерација.
Не беше за Челзи за Торес беше. Типично како што секое женско првпат почнува да прати фудбал.
Ја во женска одбојка навивам за сите.
Јас кога бев за Челзи Торес беше најпцуен играч во мојот живот Малце непознати факти.
Како му караше, ах да ми го закачиш вгаз?
Хоуп и "кларинет" имам ако сакаш ...Прегледај го приврзокот 407871
Морав вака, да се види и челото
Ne znaj da sviri !Хоуп и "кларинет" имам ако сакаш ...
Не стигаш далеку брат со вакви репликииииииииииииииииииииииХоуп и "кларинет" имам ако сакаш ...
Па кога си ставил слика од себе нема што да се лутиш, башка мене и Парва ме насмеа не ти се смеам тебе. И смешно е што да правам. Кларинетот со здравје да си го користиш, нека не ти зафаќа само прашини...Хоуп и "кларинет" имам ако сакаш ...
Не ти се лутам...Срце си ти. Ај сега стави ти твоја слика да те видиме колку си убава нема ваљда да ти се смеат ко на мене нели?Па кога си ставил слика од себе нема што да се лутиш, башка мене и Парва ме насмеа не ти се смеам тебе. И смешно е што да правам. Кларинетот со здравје да си го користиш, нека не ти зафаќа само прашини...
Не можам од жал. Ќе се заљубиш и ќе страдаш.Не ти се лутам...Срце си ти. Ај сега стави ти твоја слика да те видиме колку си убава нема ваљда да ти се смеат ко на мене нели?
Може некој друг ќе се заљуби у тебе од каде тоа дека баш јас би се заљубил? Мене ми се чини дека си неодлучна која слика да ни ја покажеш дека сите ти се убави нели?Не можам од жал. Ќе се заљубиш и ќе страдаш.
Samo me zanima dali soprugot nejzin znae sto pisuva na soc. mreziМоже некој друг ќе се заљуби у тебе од каде тоа дека баш јас би се заљубил? Мене ми се чини дека си неодлучна која слика да ни ја покажеш дека сите ти се убави нели?
Љубоморна тетка.Samo me zanima dali soprugot nejzin znae sto pisuva na soc. mrezi