Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моментално, ова е многу лоша идеја, мислам дека и сам знаеш зошто, бидејќи сите пари ќе отидат на проекти за УЧК.drugo diskutirame... jas zboram za fond sto bi popolnuval dupka u budzet na godisno nivo i investicii sto se prioritetni za drzavata a ne tolku za sitni biznisi na poedinci ili nosenje investici. takvi imas i od ovde i od usa ne samo kanada.
ako citas sto pisuvam, za da se vrati nezavisnosta u celost potrebno e da ne zavisime od krediti i da ja poplnime budzetskata dupka on nekolku miljardi evra godisno sto gi pozajmuva mkd kako drzava.
Пишуваше уште пред 3-4 дена дека наводно се откажал и повикал на бојкот на собирање потписи. Уште пред да почне собирањето потписи, побарал од ДИК да се отворат канцеларии во помалите општини или да се овозможи собирање потписи во општинските згради, зашто има општини од каде граѓаните треба да поминат по 50 км за потпис. Од ДИК не му одговориле ништо и затоа ќе го бојкотирал собирањето потписи и ќе го оспорел пред Уставен суд.Оној Томе Николоски буквално ни од дома не го гласаат![]()
Моментално, ова е многу лоша идеја, мислам дека и сам знаеш зошто, бидејќи сите пари ќе отидат на проекти за УЧК.
Затоа со приватен бизнис и со работни места за македонци и само македонци може да се добие некаков резултат.
Зошто да не бидеме како македонска "кина" за дијаспорските македонски бизниси?
Ги собира денес Ванковска.
Штета што повика на бојкот, во спротивно сигурно ќе ги собереше досега.Пишуваше уште пред 3-4 дена дека наводно се откажал и повикал на бојкот на собирање потписи. Уште пред да почне собирањето потписи, побарал од ДИК да се отворат канцеларии во помалите општини или да се овозможи собирање потписи во општинските згради, зашто има општини од каде граѓаните треба да поминат по 50 км за потпис. Од ДИК не му одговориле ништо и затоа ќе го бојкотирал собирањето потписи и ќе го оспорел пред Уставен суд.
До некаде и во право е, зашто не се сите граѓани во државава еднакви, на овој начин, што е противуставно.
Jas da bev ko Micko magare ke kandidirav, samo da vidite deka i magare moze da ve pobedi, da vidite do kaj ste stignale.
Е од кога кажување вистина е курч? Има згодни женски во ВМРО-ДПМНЕ Бугарките се познати по тоа, ја ли сум крив што пак ја одбрале бабава.vakviot kurc kako ke vi se udri od glava nema da znaete sto e vrata sto e prozor za da izlezete od stab kumunjar netepan