Дневна доза сеир!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Сликава се појави на оннет (ваљда нема забрани за ставање на слики од други македонски страници :icon_mrgr). Пазете што пишува :nesvest:

6241d1e34ce4294db88dfb3xu6.jpg

Фудбалери од познатиот бразилски клуб Коринтианс

FF1B206B70C21940AE1ED01885646EDA.jpg

0335A92321C62A4CBCFD872A481B41D5.jpg

8109A0760F9A544797BF4051BA47397F.jpg

E2C6B393CC6F8E4FA8DB35595D37C09E.jpg

A6D579FE02ED4045B0BDD3B09839011F.jpg

со добар слух може да се сфатат повеќе работи различно како на пример индискава песна пеена на "англииски"

Фудбалери од познатиот бразилски клуб Коринтианс

FF1B206B70C21940AE1ED01885646EDA.jpg

0335A92321C62A4CBCFD872A481B41D5.jpg

8109A0760F9A544797BF4051BA47397F.jpg

E2C6B393CC6F8E4FA8DB35595D37C09E.jpg

A6D579FE02ED4045B0BDD3B09839011F.jpg
А бе исто и јас, кога одев на ракомет одевме на лекарски прегледи и ни земаа крв од вена! Мене ми беше неубаво и не гледав. И кога мислев дека докторката ми ја извадила иглата од вена, се завртив и иглата беше сеуште внатре. Мене ми се слоши и паднав како струполен тука. После мајтапи заебанции колку сакаш ама тоа е вистината:pos2:

А бе исто и јас, кога одев на ракомет одевме на лекарски прегледи и ни земаа крв од вена! Мене ми беше неубаво и не гледав. И кога мислев дека докторката ми ја извадила иглата од вена, се завртив и иглата беше сеуште внатре. Мене ми се слоши и паднав како струполен тука. После мајтапи заебанции колку сакаш ама тоа е вистината:pos2:

Лол и мене ми се десило истото, неам страв од убодот или болката, али коа ке ја видам иглата како ми искача од вена, одам јабана! Така последниов пат коа бев, и викам на таа сестрата да ми каже коа ке ја тргне иглата за да се свртам. типкава ме лаже, ми вика еве дечко готово е, готово е! Ја се вртам и со очите на 2 сантима од иглата која штотуку ми искачаше од рука!

Шок!:vozbud:

Хехехе јака приказна :pos2: може на некој да му помогне полесно да си ги запамти знаците кога ќе полага возачки испит :pos2:

Лол и мене ми се десило истото, неам страв од убодот или болката, али коа ке ја видам иглата како ми искача од вена, одам јабана! Така последниов пат коа бев, и викам на таа сестрата да ми каже коа ке ја тргне иглата за да се свртам. типкава ме лаже, ми вика еве дечко готово е, готово е! Ја се вртам и со очите на 2 сантима од иглата која штотуку ми искачаше од рука!

Шок!:vozbud:[/quote]
Јас сум бил најлош тогаш... Јас тренирав Џудо и моравме да одиме на спорста медицина и тренерите ме брка низ цела спортска за да ме фатат за да дадам крв и тоа со сила ми вадеа крв... беше сум го ватил тренерот за рамо ќе ме затепаше таму пред сите дека сум бил пичка зашо ми вадат крв

Иначе јас ни од прст не давам крв бе.... мразам игли и крв (ако видам игла насочена кон мене или некој да се исекол ме гледаш како лежам превртен некаде) :uvo::nesum:

Шок!:vozbud:

Јас сум бил најлош тогаш... Јас тренирав Џудо и моравме да одиме на спорста медицина и тренерите ме брка низ цела спортска за да ме фатат за да дадам крв и тоа со сила ми вадеа крв... беше сум го ватил тренерот за рамо ќе ме затепаше таму пред сите дека сум бил пичка зашо ми вадат крв

Иначе јас ни од прст не давам крв бе.... мразам игли и крв (ако видам игла насочена кон мене или некој да се исекол ме гледаш како лежам превртен некаде) :uvo::nesum:

Не се отварајте толку, жени читаат :icon_mrgr

Pa eve vi sovet na vas muskite ako sestrata so vi zema krv e mlada zgodna ubava ne mislete na iglata tuku na sestrata i togas dodeka vie mislite deka iglata seuste vi e vo venata taa veka ja izvadila :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom