Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фудбалери од познатиот бразилски клуб Коринтианс
![]()
![]()
Лелеееееееееееее овие сите се како менеФудбалери од познатиот бразилски клуб Коринтианс
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А бе исто и јас, кога одев на ракомет одевме на лекарски прегледи и ни земаа крв од вена! Мене ми беше неубаво и не гледав. И кога мислев дека докторката ми ја извадила иглата од вена, се завртив и иглата беше сеуште внатре. Мене ми се слоши и паднав како струполен тука. После мајтапи заебанции колку сакаш ама тоа е вистината:pos2:Фудбалери од познатиот бразилски клуб Коринтианс
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А бе исто и јас, кога одев на ракомет одевме на лекарски прегледи и ни земаа крв од вена! Мене ми беше неубаво и не гледав. И кога мислев дека докторката ми ја извадила иглата од вена, се завртив и иглата беше сеуште внатре. Мене ми се слоши и паднав како струполен тука. После мајтапи заебанции колку сакаш ама тоа е вистината:pos2:
Лол и мене ми се десило истото, неам страв од убодот или болката, али коа ке ја видам иглата како ми искача од вена, одам јабана! Така последниов пат коа бев, и викам на таа сестрата да ми каже коа ке ја тргне иглата за да се свртам. типкава ме лаже, ми вика еве дечко готово е, готово е! Ја се вртам и со очите на 2 сантима од иглата која штотуку ми искачаше од рука!А бе исто и јас, кога одев на ракомет одевме на лекарски прегледи и ни земаа крв од вена! Мене ми беше неубаво и не гледав. И кога мислев дека докторката ми ја извадила иглата од вена, се завртив и иглата беше сеуште внатре. Мене ми се слоши и паднав како струполен тука. После мајтапи заебанции колку сакаш ама тоа е вистината:pos2:
Лол и мене ми се десило истото, неам страв од убодот или болката, али коа ке ја видам иглата како ми искача од вена, одам јабана! Така последниов пат коа бев, и викам на таа сестрата да ми каже коа ке ја тргне иглата за да се свртам. типкава ме лаже, ми вика еве дечко готово е, готово е! Ја се вртам и со очите на 2 сантима од иглата која штотуку ми искачаше од рука!А бе исто и јас, кога одев на ракомет одевме на лекарски прегледи и ни земаа крв од вена! Мене ми беше неубаво и не гледав. И кога мислев дека докторката ми ја извадила иглата од вена, се завртив и иглата беше сеуште внатре. Мене ми се слоши и паднав како струполен тука. После мајтапи заебанции колку сакаш ама тоа е вистината:pos2:
Шок!![]()
Јас сум бил најлош тогаш... Јас тренирав Џудо и моравме да одиме на спорста медицина и тренерите ме брка низ цела спортска за да ме фатат за да дадам крв и тоа со сила ми вадеа крв... беше сум го ватил тренерот за рамо ќе ме затепаше таму пред сите дека сум бил пичка зашо ми вадат крв
Иначе јас ни од прст не давам крв бе.... мразам игли и крв (ако видам игла насочена кон мене или некој да се исекол ме гледаш како лежам превртен некаде) :uvo::nesum:
Јебига али пичка сум кога ќе видам игла или крв деНе се отварајте толку, жени читаат :icon_mrgr