Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
А замисли лепо се средиме, документи средени, изјави, докази, се што бараат во министерство за иновации, го носиме владе и птицата начешлани, облечени ко за велигден, да објаснат се за поимот и да се случи таа што одлучува да е баш ливадарка??
Ти ич не се секирај за тоа ;)
Ние со Владе сме си ја решиле работава со време :cool:
Он со членска од дуи, сите таму наши се…

Ти ич не се секирај за тоа ;)
Ние со Владе сме си ја решиле работава со време :cool:
Он со членска од дуи, сите таму наши се…
Kutroto son ne ja fati :(
Автоматски споено мислење:

А замисли лепо се средиме, документи средени, изјави, докази, се што бараат во министерство за иновации, го носиме владе и птицата начешлани, облечени ко за велигден, да објаснат се за поимот и да се случи таа што одлучува да е баш ливадарка??
Jas i kece ke si klam i karirana kosula, ako bidi da bidi ;)

Последно уредено:
Тогаш ќе понесат слика од тебе за да не се увреди ливадарката во Министрерство за Иновации. :icon_mrgr:

Владе ја почнав да те нудам на ливадарките за разлика од Хоуп шо им се смешка и себично те чува за себе да те чешка. За сега нема заинтересирани но да не избрзуваме со заклучоци... нели надежта последна умира.

Владе ја почнав да те нудам на ливадарките за разлика од Хоуп шо им се смешка и себично те чува за себе да те чешка. За сега нема заинтересирани но да не избрзуваме со заклучоци... нели надежта последна умира.
OH , LUCKY , LUCKY , LUCKY ME (y)

Владе да не ми го закачате.
Го чувам јас него за домаќинка, може за нешто друго па... Битно на ливадарка нема шанса да го дадам.
Само Владе немој да испаднеш ливадар па после да не те сакаат домаќинките?

Владе да не ми го закачате.
Го чувам јас него за домаќинка, може за нешто друго па... Битно на ливадарка нема шанса да го дадам.
Само Владе немој да испаднеш ливадар па после да не те сакаат домаќинките?
Houp ne postoi livadar kako termin ;).
Nema tuka ramnopravnost pomegju polovite, livadarka e i za sekogas ke oznacuva zena :toe:

Houp ne postoi livadar kako termin ;).
Nema tuka ramnopravnost pomegju polovite, livadarka e i za sekogas ke oznacuva zena :toe:
Маж без жена на 37 што шета куче е фраер, а жена ливадарка? Не може, мора и ливадари да има. Значи секој еден маж кој има над 30 години, живее на грб на своите родители, бара пари од нив за кафе, шета куче место жена и нема женска и нема намера да има и ги напаѓа и вреѓа жените е ливадар. И крај. Ок?

Маж без жена на 37 што шета куче е фраер, а жена ливадарка? Не може, мора и ливадари да има. Значи секој еден маж кој има над 30 години, живее на грб на своите родители, бара пари од нив за кафе, шета куче место жена и нема женска и нема намера да има и ги напаѓа и вреѓа жените е ливадар. И крај. Ок?
Не Хоуп!
Тоа е педер! Јасно сега?!
:ROFLMAO:

Не Хоуп!
Тоа е педер! Јасно сега?!
:ROFLMAO:
Добро нека сака женска, ама да мисли дека нема некоја ко за него, зошто тој е некој посебен вид, а не нашол некоја што го заслужува до сега за жал. И затоа сеуште е сам. Исто бе како ливадарките, тие не се сами зошто сметаат дека нема достоинствен маж за нив?

Хоуп преочигледно а демек одоколу го опишуваш владе.... и јас така мислев али он изгледа не е ливадар, колку знам сака жени само сеуште ја нема сретнато правата, без фабрички грешки.
Па додека чека шета пудла.
И над 35.

Последно уредено:
Ne :toe:

Хоуп преочигледно а демек одоколу го опишуваш владе.... и јас така мислев али он изгледа не е ливадар, колку знам сака жени само сеуште ја нема сретнато правата, без фабрички грешки.
Па додека чека шета пудла.
И над 35.
Isto kako da recis kako jas oddokolu da ja opisuvav sestrati koga pisev za livadarkite. Pa mozi zatoa tolku se imas trigernato. Godini pominaja i uste neprebol ti e. Pa temi ke zatvoral, pa napna ko zena vo PMS i sto li ne. Udav.
Aj Houp sfakjam, zensko se trigerna, ke ja branat i najdolnata orospija oti i samo oti e zena, pa mentalni gimnastiki pa cuda vrazi, definicii, ke izednacuva, relativizira itn itn itn.
Ali masko tolku da se trigerni :cautious:
Siguren si deka si masko, hromozonite site na broj ti se ?

Последно уредено:
Ajde ne ja praj djupskata sega , odvrzi go keseto.
So e za tebe 1000 evra, pa i 2000.
Ete ke te spomnam kaj dedoto, mozi i za tebe ke ima nesto, da ne mizervas sam ko pes tamu vo tugjina.

Pa se podjebavame de, oti da ne rekov nesto so ne treba :cautious:
Звучеше сериозно, ко да ти пречи шо пишувам. Моја грешка, изгледа хормоните.

Инаку ако има ванземаљци у орбитата и им објасниме шо е ливадарка... и те погледнат тебе.. може да помислат - Ха! Ливадар! Е сеа ќе треба да објаснуваме зашто не си. Овај форум у иднина само ванземаљци може ќе го читаат па викам да помгнеме....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom