Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Владе душо не си ливадар ти немој да се нервираш, само ете не ти се погодило во животот.

Ливадари значи постојат, оние со питбулите опседнати што се со кучето а 40 години напуниле и само слики од кучето, демек јако е да видиме, мускулесто, лошо ау, дисциплина секое сабајле го шета во 5, има рутина за него и се му се врти околу него и тие не се ливадари? Не е само ако има пудла, такви не ни има, ама еден куп се ливадари како мојот пример.

Владе душо не си ливадар ти немој да се нервираш, само ете не ти се погодило во животот.

Ливадари значи постојат, оние со питбулите опседнати што се со кучето а 40 години напуниле и само слики од кучето, демек јако е да видиме, мускулесто, лошо ау, дисциплина секое сабајле го шета во 5, има рутина за него и се му се врти околу него и тие не се ливадари? Не е само ако има пудла, такви не ни има, ама еден куп се ливадари како мојот пример.

Наркомани опиша. Они шетаат питови на старост.

Костиќ ај пиши на темава што куче имаш за да ја потврдиме гореспоменатата теза на Курајбер.
Ќе му кажам на Злате да не ти го избрише постотот.

Sega ostanuva da mu barame Albanka slushnav gi davale po 500€ poarnite 1000ce .
Daj da soberime i da mu kupime od poarnite.
Денес се прави поинаку, се пливнува во Европа, браќа Македонци, да си ја најде среќата некоја Германка со blonde Haare, blaue Augen, да ве зграби и да не ве пушта. На јуриш!

Ме мрзи да слушам да отварам да гледам. Што е тоа, што сакаше да ми кажеш, те молам пиши ми зошто навистина ме мрзи да гледам што е.

Za so me zabrisa sega pak, so ne ti bese po kef :cautious:
Не сакам да бидеш таков со таква музика. А тоа само ќе ме потсетува и ќе ми се намалуваат процентите на љубов :(

Добар дечко си ти Владе, искулиран, знаеш и шала и озбилен муабет, прибран, разбран... Се обратно од ливадар. Затоа те сакам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom