Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ливадарки се согласивме дека има и постојат, сега јас велам дека има и ливадари, исто ливадарки само другиот пол.И јас сум да се вратите на темата, за да видам што е спорот
Па сега кај што има ливидарки, мора да има и ливадари. Мене вака логично ми звучи. Што викаат другите, постојат ли ливадари ?За ливадарки се согласивме дека има и постојат, сега јас велам дека има и ливадари, исто ливадарки само другиот пол.
I sto so toa ? Kakva vrska ima toa so bilo sto?За ливадарки се согласивме дека има и постојат, сега јас велам дека има и ливадари, исто ливадарки само другиот пол.
Немој и ти сине…Па сега кај што има ливидарки, мора да има и ливадари. Мене вака логично ми звучи. Што викаат другите, постојат ли ливадари ?
Se mi se cini deka go nemas procitano uvodniot post na temataПа сега кај што има ливидарки, мора да има и ливадари. Мене вака логично ми звучи. Што викаат другите, постојат ли ливадари ?
Заш бе да ја читам темава пред да дојдам. Вака е поинтересно.П.С. и дај бе луѓе читајте ја темава пред да прашате нешто што е одговорено..!
Ако е само тој морален, ќе го прочитам. Појќе од то не ти читам...Se mi se cini deka go nemas procitano uvodniot post na temata![]()
Za da ne bidis ko ZokiЗаш бе да ја читам темава пред да дојдам. Вака е поинтересно.
Автоматски споено мислење:
Ако е само тој морален, ќе го прочитам. Појќе од то не ти читам...
Значи фиксно е, да не се секирам. Башка кучето ми е на ланец во двор.Ti idi menstruacija ?
Го чекаме Костиќ да каже што куче има…Ај сега да прашам, ако имам куче, а ми иди љубовниот живот дали спаѓам под сомнителни ?
Јас да ти кажам на Владе му вервам на збор. Така да немора да го чекаме дотичниот.Го чекаме Костиќ да каже што куче има…
Да помине он на редот, па тебе ќе те прашаме…
Мора прво да видиме дали шаблонот е 110% сигурен и докажан![]()
Nisto be, so da bidi. Ne ke im gi zemime kucinjata.Значи фиксно е, да не се секирам. Башка кучето ми е на ланец во двор.
Е сега откако се образовав што е ливадарка, што со нив ?
Ееее тука ни е грешката ВладеNisto be, so da bidi. Ne ke im gi zemime kucinjata.
Ja imas zabelezano taa pojava, ja nemas ?
Ako ja imas, tvoj stav i mislenje zosto e taka.
Ako ja nemas, ja nemas i taka.
Да ти кажам искрено, јас не сум гледал така на работите дека ради љубов или не куче зимаат, ради дете да сум приметил и парови го праат тоа. И ко ќе размислам сега, да, можам да набројам случаи и појавава е во пораст.Nisto be, so da bidi. Ne ke im gi zemime kucinjata.
Ja imas zabelezano taa pojava, ja nemas ?
Ako ja imas, tvoj stav i mislenje zosto e taka.
Ako ja nemas, ja nemas i taka.
Кучето е поради мајчинскиот инстинкт, бидејќи ние го немаме, машката форма на "ливадар" е троа поинаква. Овие примероци се генерално застапени по кладилница, риболов, планинарење, варење ракија, манастири и сл.За ливадарки се согласивме дека има и постојат, сега јас велам дека има и ливадари, исто ливадарки само другиот пол.