Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.980
чекич убаво кажа пијан човек ама од многу голови :helou:

сигурно му е било многу мило да го гледа својот тим во тој момент, али не се нервирај и јас те сваќам тебе:helou:
Ау дете, господ нека ти е на помош ако Купот го ставаш пред Серија А , немој те молам толку ниско да ја спушташ Рома, не го заслужуваат тоа, искрено.
2 години по ред Рома ја дише црно-сината прашина, две години по ред Рома во Рим прима 4 комада што се на се доаѓа 8 гола во два меча и еден примен и тоа во Серија А, каде играат со најдобрите состави. Оваа година Рома се бори за ЛШ и прашање е дали ке успее во таа битка, Интер е прв со 9 бода предност до најблискиот конкурент, и ако во Торино е -9 а во дел од Милано -11, во Рим е -16, почнале пингвини,поларни мечки и ескими да шетаат по улиците, ги имаат потребните услови . :smir:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Грешка си само дека има перфектно добар состав, секогаш може подобро.

Иначе разликата е -9 што не е малку, формата е на добро ниво а исто така кај ривалите не е како што треба. Имаме подолга клупа и навистина треба да влеземе во црна серија за нешто посериозно да се искомплицира.

Значи, ако не им текне да местат за кладилници :pos2:, ја мислам дека е готово за оваа сезона.
е да може и боље али сум презадоволен,еден од главните фактори според мене во Сериа А е да бидеш успешен со "малите" тимлиња во сериа а,сега за сега на првопласираниот му оди доста добро за разлика на јуве и милан кој имаат многу киксови оваа сезона,,,

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Oладeте малку :wink:

Еве дел од изјавата на Галијани во врска со борбата помеѓу Интер и Милан да го донесат Даниел Агер на Сан Сиро/Џузепе Меаца:)

Inter is a good at winning derbies with the use of a hand and a hand is also needed to sign a contract
http://www.goal.com/en/news/1708/ac-milan/2009/02/17/1114594/galliani-jokes-about-potential-milan-derby-for-liverpools-agger

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.980

Еве дел од изјавата на Галијани во врска со борбата помеѓу Интер и Милан да го донесат Даниел Агер на Сан Сиро/Џузепе Меаца:)

http://www.goal.com/en/news/1708/ac-milan/2009/02/17/1114594/galliani-jokes-about-potential-milan-derby-for-liverpools-agger
И рака е потребна да стави куршум во плико за овој човек . . . . пак, има смисла за хумор мора да признаам, али си игра к*рташак со Милан последниве неколку години .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477

Inter is a good at winning derbies with the use of a hand and a hand is also needed to sign a contract
Нека му пренесе некој на Галијани дека раката служи и за други работи :drk: ама му требаат 11 пара здрави нозе за да добие дерби натпревар.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Милан има доста добар состав,али мора да се уиграат подобро..во одбрана се да се смени и тој Анчелоти КЛОЦА! се на се очајно им треба свежа крв...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
Ау дете, господ нека ти е на помош ако Купот го ставаш пред Серија А , немој те молам толку ниско да ја спушташ Рома, не го заслужуваат тоа, искрено.
2 години по ред Рома ја дише црно-сината прашина, две години по ред Рома во Рим прима 4 комада што се на се доаѓа 8 гола во два меча и еден примен и тоа во Серија А, каде играат со најдобрите состави, оваа година Рома се бори за ЛШ и прашање е дали ке успее во таа битка, Интер е прв со 9 бода до најблискиот конкурент, и ако во Торино е -9 а во дел од Милано -11, во Рим е -16, почнале пингвини,поларни мечки и ескими да шетаат по улиците, ги имаат потребните услови . :smir:
дечко го вртиш разговорот ако не забележуваш така правиш и со другите имам забележано, ама ок си е таков си не ти замерувам
само прашај го чекич кој прв почна
кажав дека титулата во лигата е поважна од купот но ти повторно истото "Купот го ставаш пред Серија А" - така е кога нема што да кажеш а прв започна

ciao syn:helou::helou::helou:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Милан има доста добар состав,али мора да се уиграат подобро..во одбрана се да се смени и тој Анчелоти КЛОЦА! се на се очајно им треба свежа крв...
Не треба сите ама Каладзе под итно зошто од таму промаја дуваше у пм... :vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.852
Поени од реакции
50.243
Агер сигурно пре би дошол во Милан каде што има поголеми шанси да игра догодина во една одбрана кој нема да е формирана после луфтирање кое ако не се деси летово ќе се обесам, него во Интер каде што ќе има конкуренција од која нема да види терен.
Додуша и не верувам дека Интер го бара него али аи..
Тоа со раката му интересна забелешка додуша, ама проблемот со сезонава не е о ради таа рака од Адриано и он треба да извлече памет од тоа место да тера хумор

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.100
Поени од реакции
5.742
Агер сигурно пре би дошол во Милан каде што има поголеми шанси да игра догодина во една одбрана кој нема да е формирана после луфтирање кое ако не се деси летово ќе се обесам, него во Интер каде што ќе има конкуренција од која нема да види терен.
Додуша и не верувам дека Интер го бара него али аи..
Тоа со раката му интересна забелешка додуша, ама проблемот со сезонава не е о ради таа рака од Адриано и он треба да извлече памет од тоа место да тера хумор
Тука па пишува дека Агер е можна цел и на Јувентус:) Јуве, Милан, Интер, следеќи??

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.980
Џабе го тераме муабетов за Агер, можно е и да остане во Ливерпул доколку и оваа година останат без титула . Во еден ваков случај, Бенитез сигурно ке биде отпуштен од челниците на клубот, општо познат податок, а и Агер го продолжи пред недела - две договорот со Ливерпул, па ако дојде нов тренер, тој ке го има и финалниот збор за трансфер на овој играч . . . оваа варијанта ми е најизводлива .

А за тоа дека Интер нема потреба од него, нц, има, Мурињо преферира еден висок играч во одбраната, Матераци по последните информации што доаѓаат од клубот најверојано уште летоска ке замине, истото го чека и Бурдисо, па како посериозна конкуренција ке остане само Самуел, а верувам дека Агер во една ваква ситуација би имал предност .

п.с. Офтопик и смајли постовите ке бидат избришани .
п.м.с. 37 се на се

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Незнам стварно што ќе им е на Интер, ај за Јуве и така и така. Ама во Интер:vozbud:
покрај: Киву, Матераци, Самуел, Кордоба. Очекувам да замине од Ливерпул. Рафа е заљубен во Шкртел и Карагер(шо е нормално:)).

И мислам дека следна дестинација ќе му биде Милано, заедно со Тиаго Силва, Бонера, Неста и КАЛАДЗЕ:uvo:
A на Интер ќе ви го вратиме Џузепе да ви ја зацврсти левата бековска позиција и да научи Сантон нешо од профата :icon_lol:

П.С Види го ти бе Галијани,јас мислев само Силвио е духовит ама и него го бивало.:)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.852
Поени од реакции
50.243
П.С Види го ти бе Галијани,јас мислев само Силвио е духовит ама и него го бивало.:)
aбе комедииии бате уште се смеам ја :pos:

Агер за ова внимание да се разбереме не вреди :):) Ќе иде у Тотенхем на крај

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Леле те молам кога цитираш, тргни ја сликата од госпоѓа Сенси, греота е . А на твојава шо да кажам, гледам човек кој го прославил Скудетото таа година, искулирано гледа меч од бедниот Куп на Италија во кои малите екипи гледаат можност за излез во Европа . :vozbud:
Али те сфаќам, годинава претрпеа резил, елиминација од куп и пораз за титулата во Супер Купот, ептен ти се собра .
Bez namera da provociram ili da ja vrakam diskusijata edno 5 stranici nanazad, me interesira samo boldiranoto.
Kazi mi ti Syn dali vie istite navivaci na Inter ne se palevte na toj ist kup pred 2-3 godini? Ako sum greska, se povlekuvam od temava za vecer.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom