Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
доста го напаѓате бе ... ај дете е и не смее да навива гледам вашите постови се генијални , торпедо 6 поста во сите јуве најтрофеен клуб (креативно и инспиративно) пупоне ти беше тој што тврдеше дека куп на италија е врхунац на сезоната (two thumbs up)[/qu

абе не си измислувај никогаш не сум го кажал тоа секако дека не е, ама титула си е титула
знам зошто го спомнуваш ова и знам дека тие криво ама јбг 6-2:smir:
пенал ..... и црвен картон .... ај собери гол разлика до задњи 2 гостувања на интер во рим. да не ја ставам сега росела сенси :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.980
абе не си измислувај никогаш не сум го кажал тоа секако дека не е, ама титула си е титула
знам зошто го спомнуваш ова и знам дека тие криво ама јбг 6-2:smir:
Пупоне, зашто се местиш на ваков пенал, м ? Еве нешто од оваа сезона . Сликовит приказ на зборот Очај .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
Пупоне, зашто се местиш на ваков пенал, м ? Еве нешто од оваа сезона . Сликовит приказ на зборот Очај .
штета немам слика од морати да ти покажам каков е изразот кога примаш 6 комада па да ги споредиме:helou:

пенал ..... и црвен картон .... ај собери гол разлика до задњи 2 гостувања на интер во рим. да не ја ставам сега росела сенси :D
нема потреба да збирам од две утакмици ќе ти покажам само од една утакмица:helou:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.980
штета немам слика од морати да ти покажам каков е изразот кога примаш 6 комада па да ги споредиме:helou:
Чекај , чекај, најдоброто за крај го чував
...
...
...
...

ПРАЈСЛЕС :vozbud:

:(

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

нема потреба да збирам од две утакмици ќе ти покажам само од една утакмица:helou:
морати имаше мамурлук славеше скудето

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Вака изгледа табелата моментално:

1.Интер 56
2.Јуве 47
3.Милан 45
4.Фиорентина 42

Интер наредно коло му гостува на Болоња, Милан игра со Каљари, а Јуве му гостува на Палермо, ќе биде интересно ...

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
da i sea otkako se smiri situacijava zaklucok ne veruvam deka ima nikakov site si ostanavme na prvobitnite stavovi i taka. ako veke bockate tamu kade sto boli i nie ke bockame tamu kade sto vas ve boli i taka do beskraj

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Да се надоврзам на темава....

Ме интересира дали е можно интер да не освои Скудето оваа година?

-Јас лично мислам дека не е можно,има перфектно добар состав,напагачите им се во форма,средината е добро координирана , имаат и индивидуалци кој можат самите да го решат натпреварот,не верувам дека пак ке влезат во криза,моментално имаат добар скор во главните конкуретни во лигата,,,,,

ваше мислење?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318

-Јас лично мислам дека не е можно,има перфектно добар состав,напагачите им се во форма,средината е добро координирана , имаат и индивидуалци кој можат самите да го решат натпреварот,не верувам дека пак ке влезат во криза,моментално имаат добар скор во главните конкуретни во лигата,,,,,

ваше мислење?
Абе оди жити се гледај кошарка, ништо не разбираш ти ...

Јас мислам дека треба повторно да попуштиме малку, нека живнат малку и тие...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.980
извини вака ама ме натера

Grazie Roma - part 2

Una foto vale più di mille commenti...
Chiamate Roma 3-1, 6-2!
Леле те молам кога цитираш, тргни ја сликата од госпоѓа Сенси, греота е . А на твојава шо да кажам, гледам човек кој го прославил Скудетото таа година, искулирано гледа меч од бедниот Куп на Италија во кои малите екипи гледаат можност за излез во Европа . :vozbud:
Али те сфаќам, годинава претрпеа резил, елиминација од куп и пораз за титулата во Супер Купот, ептен ти се собра .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
Леле те молам кога цитираш, тргни ја сликата од госпоѓа Сенси, греота е . А на твојава шо да кажам, гледам човек кој го прославил Скудетото таа година, искулирано гледа меч од бедниот Куп на Италија во кои малите екипи гледаат можност за излез во Европа . :vozbud:
Али те сфаќам, годинава претрпеа резил, елиминација од куп и пораз за титулата во Супер Купот, ептен ти се собра .

чекич убаво кажа пијан човек ама од многу голови :helou:

сигурно му е било многу мило да го гледа својот тим во тој момент, али не се нервирај и јас те сваќам тебе:helou:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
: mozda ke osvoi inter mozda i ne.ke vidime.ima use dosta do krajot.ke bide neizvesno.loso e toa so inter i juve igraat na dva fronta i toa na dvata fronta sriozno,pa milanezite da ne iskoristat i da si zemat na kraj.jes da e razlikata 11 ama ke vidime.ima vreme.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477

ваше мислење?

Грешка си само дека има перфектно добар состав, секогаш може подобро.

Иначе разликата е -9 што не е малку, формата е на добро ниво а исто така кај ривалите не е како што треба. Имаме подолга клупа и навистина треба да влеземе во црна серија за нешто посериозно да се искомплицира.

Значи, ако не им текне да местат за кладилници :pos2:, ја мислам дека е готово за оваа сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom