Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.540
Поени од реакции
15.032
Габиа до него, овој прае фаул, стануе прае пенал, легендарно, ни Бонера ова го нема напраено ,

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
И како да се разбуди од сон, се фаќа за глава, еј што направив, демек месечареше. :icon_lol:

Инаку и Адли е меѓу поголемите месечари вечерва, а голема е конкуренцијата.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Pioli ne im kazue nisto, ko muvi bez glava se, nikakov koncept, Teo nes individualno ako napravi drugoto nisto...

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.117
Поени од реакции
7.083
Оваа ако не е наместена ја глава сечам, од ротацииве на Пиоли, до пеналов на мајмунот апла намерно го направи.

Скарони имаше интервју денес кај што индиректно кажа дека титула ни на Фифа не гледаме у блиска иднина, продадена е утакмицава сто посто.
Автоматски споено мислење:

Ако дадеме некој глуп гол у второ рачунајте ја вртиме, 1 у 2 :D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.583
Сигурно осми примен гол ради него е ова сезонава. Ваков промашај одамна немам видено
Со Јуве се усра со црвениот и сеа... Не е толку лош ама изгледа има моменти коа се гаси у главата

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.540
Поени од реакции
15.032
Милан на гости после оној луд натпревар со Џенова, само против Емполи нема примено два гола!!!

Ете како ги води подобриот од Саки по победи.

И сега да победат, што ќе биде тешко дури и дадат три гола без да примат уште еден, медиумите и еден куп бивши тренери ќе го фалат, иако вака не изгледа ни еден озбилен клуб во Европа. Ниту Барса, Баерн кои се на тапет, Челзи со сите мани почесто делуваат како тим, можеби само Манчестер.

Но, нема вака изгубен тим на теренот како нашиот, а да се меѓу првите 5 во најсилните лиги. И меѓу први 10 се ретки, ако не ја рачунаме Италија.

Што му правеа цело време Окафор, Јовиќ, РЛЧ и Чуквуезе? Како сакаше да ги вклучи во игра? Него навикнал од Леао и Пулишиќ, дај им топка, па ќе направат нешто.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.117
Поени од реакции
7.083
Со Јуве се усра со црвениот и сеа... Не е толку лош ама изгледа има моменти коа се гаси у главата

Како бе не е толку лош, па што треба да направи за да биде лош, да земе сам топката да му ја закачи на Мањан :icon_lol:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.583
Како бе не е толку лош, па што треба да направи за да биде лош, да земе сам топката да му ја закачи на Мањан :icon_lol:
И ти не си лош... зборев општо не за утакмицава, инаку утакмицава уште тоа му остана автогол да даде ...

и Адли, Пирло ваш, Квазимодо наш камеЊ, 12 пута ја изгубил топката полувремево, за косичињата и на клупа одма..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.540
Поени од реакции
15.032
Другарчево Даун, кога нема со кога тука да се расправа, бара по твитер, фејсбук, инстаграм. :P

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.018
Поени од реакции
51.252

Со Интер од него почнаа срањата, после само се надоградуваше со глупостите.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.540
Поени од реакции
15.032
Јовиќ ги зафркна Пулишиќ и Леао, џабе влегоа.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.583
Балканец... затоа не ги бива, убоо си влагаше од клупа само

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.018
Поени од реакции
51.252
Какви се индивидиални грешки не изнаправија сезонава, од безвезни картони, до промашени пенали, до директни грешки за голови, еден не најде за сходно да се извини, бар очи да замачка, еден привид на озбилен клуб бар да се направи .

Иначе овој кретен Пиоли и лани вака комбинирани состави вадеше и се сееја бодови по сите села. Мислеше дека има две екипи кога уствари нема ни една цела.

Kajgana Shop

На врв Bottom