Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Јубентуши нигде не ви води муабетот,доста гледате во минатото ,погледнете малце во иднина или во сегашност...одкога гледам италиански фудбал јувентус е најслаб до сега,дури и се прашувам како е можно да котира високо во Сериа А,,,според мене во вашиот клуб потребни се многу промени,со овој тим и управа тешко дека може да направат нешто сезонава....имате минато кое е доста импресивно али немате иднина без промени....

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Јубентуши нигде не ви води муабетот,доста гледате во минатото ,погледнете малце во иднина или во сегашност...одкога гледам италиански фудбал јувентус е најслаб до сега,дури и се прашувам како е можно да котира високо во Сериа А,,,според мене во вашиот клуб потребни се многу промени,со овој тим и управа тешко дека може да направат нешто сезонава....имате минато кое е доста импресивно али немате иднина без промени....
tuka e goleminata na ekipata.i inter koa nemase jak tim ne bese ama ni od daleku konkurenten za titula.i zaso se zakute posle mojata replika na tvojata.neso embrioni bese mi se cini????????

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
доста го напаѓате бе ... ај дете е и не смее да навива гледам вашите постови се генијални , торпедо 6 поста во сите јуве најтрофеен клуб (креативно и инспиративно) пупоне ти беше тој што тврдеше дека куп на италија е врхунац на сезоната (two thumbs up)
ne e taka kazi deka ne e najtrofeen klub makar sea prvpat go pisuvam toa posle mojte 6 posta nikade ne sum rekol vo site 6 posta juve najtrofeen klub ali eve pozdrav i do tebe TUKA. vistinata e taa statistikata e taa faktite si se fakti nikoj ne gi osporuva i toa.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.980
ne e taka kazi deka ne e najtrofeen klub makar sea prvpat go pisuvam toa posle mojte 6 posta nikade ne sum rekol vo site 6 posta juve najtrofeen klub ali eve pozdrav i do tebe TUKA. vistinata e taa statistikata e taa faktite si se fakti nikoj ne gi osporuva i toa.
Еве го Чекич, седмиот пост . . .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
gleam fudbal i za juve sum od 93/93.od togas navaka:
Italija 1994/1995 1996/1997 1997/1998 2001/2002 2002/2003
Liga na sampioni 1995/1996

a ti druze 2005/2006 i toa na masa,2006/2007,2007/2008
za liga na sampioni ne zboram.
vidi koj se ima raduvano poise od koa od embrioni stanavme luge.pozz:tapp::tapp::tapp::tapp:
Не ни ја приметив али ке ти ја коментирам,,,, 1994? 1996? колку си имал Роки ти тогаш? 7-8 години? али не е битно...од 27 ти ми спомна 4 титули..
Интер освои 3 во последниве 3 години! Значи има некоја разлика од 8 до 17-19 години а? Овие се најдобрите игри на интер од кога знам за тимот така неможеш да ги споредиш во последниве години:helou:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
tuka e goleminata na ekipata.i inter koa nemase jak tim ne bese ama ni od daleku konkurenten za titula.
Кога како. Имаше сезони во кои беше и во кои не беше. Имаше сезона која се реши во директен и многу контроверзен дуел (не ми е целта да отварам теми). Имаше сезона во која Интер беше подобар тим од Јувентус па ја испушти титулата во последните неколку кола (Аталанта, Киево, Лацио...).

Јас се надевам дека калчото повторно ќе биде неизвесно и тоа уште од догодина. Исто се надевам и дека Италијанските екипи ќе ги преслушаат Англиските во ЛШ, ама колку е тоа реално ќе видиме набрзо. Како и да е, би бил вистински шлагер кога Интер и Јувентус би поминале и би се сретнале во нокаут фазата во ЛШ. Тоа ќе биде лудило. Отидов предалеку...

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
syn a da sednam da brojam jas kolku posta imas ti so tvoeto mestenje na forumov ke nemozam da gi izbrojam
znam deka si opsednat so juve deka cuvstvucas strav megutoa izvadi go ednas od tvojata usta.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.980
syn a da sednam da brojam jas kolku posta imas ti so tvoeto mestenje na forumov ke nemozam da gi izbrojam
Слободно број ги, кога отварате такви теми, нормално е ја да реплицирам со тоа нели ? Вие еден факт, ја друг и тоа е . . . и Се се врти во круг .

п.с. Сите вакви дискусии биле со истава тематика овде .

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.100
Поени од реакции
5.744
Иле, види вака..За иднината на Јувентус, знам дека не му мислиш убаво:) Нормално поготово што си навивач на Интер...За иднината си има кој да се грижи..Изгледа многу се радуваш и се усреќуваш кога ќе го напишеш тоа Јубе признај?:)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Иле, види вака..За иднината на Јувентус, знам дека не му мислиш убаво:) Нормално поготово што си навивач на Интер...За иднината си има кој да се грижи..Изгледа многу се радуваш и се усреќуваш кога ќе го напишеш тоа Јубе признај?
Извини ако лично те навредив со Јубе,не му мислам на ЈуВе :)wink:) ништо добро за во иднина али ни ништо лошо ,,,,баш би сакал Италиаската Сериа А да биде малце понеизвесна вака не е многу интересно нели?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.100
Поени од реакции
5.744
Извини ако лично те навредив со Јубе,не му мислам на ЈуВе :)wink:) ништо добро за во иднина али ни ништо лошо ,,,,баш би сакал Италиаската Сериа А да биде малце понеизвесна вака не е многу интересно нели?
Не ме навреди лично само онака сакав да прашам дали тоа те прави среќен..Зошто јас секогаш Интер го викам Интер, а верувај дека 100 модификации можам да ги испукам..

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.980
znam deka si opsednat so juve deka cuvstvucas strav megutoa izvadi go ednas od tvojata usta.
Ке те цитирам пак зашто го едитираше постот . Имаш право, страв ми е од Јуве и тоа ептен, нејкам пак Калчото да биде како по Калчополи, нема смисла, вториов удар ке биде тотален нокаут, али ок, Серија Б ке го добие најтрофејниот клуб во Италија . . . . . пак. :smir:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.100
Поени од реакции
5.744
Ке те цитирам пак зашто го едитираше постот . Имаш право, страв ми е од Јуве и тоа ептен, нејкам пак Калчото да биде како по Калчополи, нема смисла, вториов удар ке биде тотален нокаут, али ок, Серија Б ке го добие најтрофејниот клуб во Италија . . . . . пак. :smir:
Те убедувам и те како дека тоа повеќе нема да се случи..Сигурен сум...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.980
Те убедувам и те како дека тоа повеќе нема да се случи..Сигурен сум...
Од твоја уста до божји уши, реков, вториот удар ке биде фатален за цело Калчо .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
доста го напаѓате бе ... ај дете е и не смее да навива гледам вашите постови се генијални , торпедо 6 поста во сите јуве најтрофеен клуб (креативно и инспиративно) пупоне ти беше тој што тврдеше дека куп на италија е врхунац на сезоната (two thumbs up)[/qu

абе не си измислувај никогаш не сум го кажал тоа секако дека не е, ама титула си е титула
знам зошто го спомнуваш ова и знам дека тие криво ама јбг 6-2:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom